| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους. Παράθεση:
είναι εργαλείο της δουλειάς του. Φίλε Γιώργο η ιστορία έχει ως εξής: Ζήτησα από τον Σάκη να μού στείλει τη βάση του το οποίο και έκανε. Το λειτουργικό στο laptop που χρησιμοποιώ είναι win10 64 bit και office2007 32 bit. Προσπαθώντας να την ανοίξω μου έβγαζε μήνυμα ότι η βάση είναι κατεστραμμένη. Χρησιμοποίησα κάποιο εργαλείο επισκευής αρχείων access (το οποίο σε άλλες περιπτώσεις με έχει βοηθήσει) με πενιχρά αποτελέσματα. Κατεβάζω το αρχείο στο άλλο pc του σπιτιού μου με λειτουργικό win10 64 bit office2016 64 bit και ώ του θαύματος άνοιξε. Έκανα επισκευή της βάσης και τη στέλνω στο Σάκη. Η απάντησή του ήταν ότι πάλι η βάση δεν ανοίγει. Δημιουργώ μία καινούρια βάση κάνω εισαγωγή των αντικειμένων απο την παλιά την μετατρέπω σε mdb, του τη στέλνω και όλα λειτούργησαν άψογα. ΥΓ. Η βάση ήταν κλειδωμένη με κωδικό πρόσβασης. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Νάσο ευχαριστώ για την ενημέρωση. Ο λόγος που ρώτησα, είναι ότι τέτοιες περιπτώσεις σου μαθαίνουν πολλά για το πως να αντιμετωπίζεις τέτοια προβλήματα. Ευχαριστώ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Αντιγραφή πινάκων από τρέχουσα βάση σε νέα βάση | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 04-03-16 21:43 |
| Βαση Αποδειξεων | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-04-15 17:45 |
| Μεταφορές πινάκων από βάση σε βάση | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 18-04-14 13:14 |
| [ Ερωτήματα ] ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | chris1978 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 09-12-10 09:59 |
| Βοήθεια για την βάση μου | Τακης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-04-10 18:54 |
Η ώρα είναι 07:11.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο