| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για να στήσω μία βάση για πλυντήριο αυτοκινήτων. Έχω δημιουργήσει τέσσερις πίνακες. α) ΠΕΛΑΤΗΣ με σχετικά πεδία ID_ΠΕΛΑΤΗΣ (primkey) , ΕΠΩΝΥΜΟ , ΟΝΟΜΑ , ΤΗΛΕΦΩΝΟ β) ΟΧΗΜΑ με σχετικό πεδίο ID_ΟΧΗΜΑ (primkey) , ΠΙΝΑΚΙΔΑ γ) ΕΡΓΑΣΙΑ με σχετικά πεδία ΙD_ΕΡΓΑΣΙΑ (primkey) , ΕΡΓΑΣΙΑ , ΤΙΜΗ , ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ δ) ΕΠΙΣΚΕΨΗ με σχετικά πεδία ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ και τα ΙD των παραπάνω πινάκων (ως αριθμοί) για να κάνω τη σύνδεση , αλλά κάπου το χάνω στις σχέσεις και δεν μπορώ να καταχωρήσω στοιχεία. Θέλω πχ. όταν έρχεται ένα αυτοκίνητο και ξεκινάω την καταχώρηση σε φόρμα από την ημερομηνία - όχημα - πελάτης - εργασία. Προσπαθώ να φτιάξω τις σχέσεις μεταξύ των πινάκων αλλά κάπου κάνω κάτι λάθος. Θα μπορούσα να έχω μία κύρια φόρμα και μία δευτερεύουσα; Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jamman : 14-07-19 στις 11:54. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Αντιγραφή πινάκων από τρέχουσα βάση σε νέα βάση | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 04-03-16 21:43 |
| Βαση Αποδειξεων | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-04-15 17:45 |
| Μεταφορές πινάκων από βάση σε βάση | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 18-04-14 13:14 |
| [ Ερωτήματα ] ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | chris1978 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 09-12-10 09:59 |
| Βοήθεια για την βάση μου | Τακης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-04-10 18:54 |
Η ώρα είναι 06:02.

Θεματικός Τρόπος