| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στα μέλη, Επισυνάπτω τμήμα βάσης. Έχω μετατρέψει τις μακροεντολές σε κώδικα . Στη φόρμα TOPOS_PROSTHIKI_TEL στο πεδίο ΚΤ έχει μετατραπεί η μακροεντολή σε : Option Compare Database Private Sub KT_AfterUpdate() DoCmd.RunCommand acCmdSaveRecord DoCmd.OpenQuery "5_B_EN_TEL_EX", acViewNormal, acEdit DoCmd.RunCommand acCmdSaveRecord End Sub Στην ανάλυση απόδοσης μου βγάζει ότι Να χρησιμοποιηθεί η πρόταση Optio Explicit Πράγματι κάτι έχω παραλείψει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια Καλό βράδυ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Μετατροπή κώδικα φόρμας απο 32bit σε 64bit | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-07-18 18:48 |
| [ Συναρτήσεις ] ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΑΚΡΟΕΝΤΟΛΗΣ | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-08-14 17:09 |
| Μετατροπή κώδικα VBA | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-08-14 09:11 |
| [VBA] Εκτελεση Μακροεντολης | ytsiak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-10-10 17:53 |
| Μετατροπή Μακροεντολής σε VB | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 07-12-09 20:45 |
Η ώρα είναι 07:59.

Θεματικός Τρόπος