| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στο forum. Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι που θέλω να κάνω. Έχω φτιάξει μια βάση την οποία θέλω να την δουλεύω από 3 υπολογιστές έτσι ώστε ο ένας να είναι ο κεντρικός και οι άλλοι δύο να μπορούν να τη βλέπουν και να κάνουν εγγραφές και διορθώσεις. Από που να ξεκινήσω να ψάχνω, υπάρχει κάτι στο διαδίκτυο να διαβάσω. Αλλά θέλω να συνδέονται όχι μέσω internet αλλά με καλώδιο erthnet ή κάτι που να μην χρειάζεται internet. Δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά. Ευχαριστώ πολύ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Πρόβλημα με εισαγωγή δεδομένων μεταξύ δύο βάσεων | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 04-04-15 18:02 |
| Σύνδεση και μεταφορά δεδομένων απο πολλά βιβλία εργασίας σε ένα βιβλίο εργασίας. | panos1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 17-07-13 11:18 |
| [Συναρτήσεις] Σύνδεση κελιών | koumpana | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 19-05-12 09:21 |
| [Μορφοποίηση] ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ | tiger | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 03-04-11 21:37 |
| [Γενικά] Σύνδεση εξωτερικών δεδομένων | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 03-11-10 17:30 |
Η ώρα είναι 07:36.

Θεματικός Τρόπος