11-04-19, 16:03
|
| Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 02-04-2013 Περιοχή: Κύπρος
| |
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Meteora Γιώργο μια χαρά τα λες !
Όμως δεν είναι εύκολα να κάνει link κάποιος που είναι στα πρώτα του βήματα μια βάση frontend με πίνακες που είναι σε άλλο υπολογιστή. Με αυτή την εκτίμηση, έδωσα στο φίλο μας την πλέον απλή ανάπτυξη.
Κάτι ακόμη.
Δεν έχει νόημα να διαιρέσεις μια βάση σε δύο, αφού το κέρδος σε χώρο είναι σχεδόν μηδαμινό. Το σωστό είναι να έχεις ως backend πολλές διαφορετικές βάσεις (κάθε πίνακας και μια βάση για παράδειγμα).
Συμπερασματικά, δεν διαφωνώ σε ότι υποστηρίζεις, απλά θεωρώ ότι ο φίλος μας πρέπει να "κολυμπήσει σε ρηχά νερά" και ...έπεται συνέχεια.
Χάρηκα που σε είδα δραστήριο, να 'σαι καλά και να γράφεις βοηθώντας όλους όσους χρειαστούν τις γνώσεις σου.
Καλό απόγευμα / Νίκος | Νίκο, μαζί σου..! Συμφωνώ με όλα όσα αναφέρεις απλά με μια επίσυμανση.
Έστω στην περίπτωση ενός φίλου μας ο οποίος δεν είναι και τόσο πολύ εξεικειωμένος με αυτά, καλό θα ήταν όμως να γνωρίζουμε τις δυνατότητες και τα όρια της access έτσι ώστε να μην "κτίζουμε κάστρα στην άμμο"...! Δηλαδή εάν κάποιος έχει φτιάξει μια εφαρμογή σε access και επιθυμεί να κάνει τέεοιου είδους εγκατάσταση πρέπει πιστεύω να ακολουθήσει ας μου επιτραπεί ο όρος "την σωστή όδο" έτσι ώστε να αποτραπούν τυχόν μελλοντικά προβλήματα που δεν θα μπορεί να διαχειριστεί μετέπειτα στην πορεία. Σημείωσε δε ότι, για φαντάσου και η ίδια η εφαρμογη να έχει συνάμα και σχεδιαστικά προβλήματα τα οποία θα δυσχαιρένουν την ορθή λειτουργία της, και να την διαχειρίζονται συνάμα και πέραν του ενος χρήστες σε δίκτυο..!!
Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσα να εγγυηθώ ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ερχόταν η καταστροφή του αρχείου..!!
Κλίνω και σε ευχαριστώ Νίκο για τα σχόλια σου, θέλω να ξέρεις ότι όλα αυτά τα χρόνια και εγώ έμαθα απο εσάς...απο εσάς τους φίλους στο φόρουμ...και προσωπικά εσύ μου έχεις δώσεις λύσεις σε δικά μου προβλήματα που είχα και σε ευχαριστώ προσωπικά αλλά ευχαριστώ και όλους τους φίλους στο φόρουμ..
Εδώ ειμαστε για να δίνουμε λύσεις ο ένας στον άλλο. Καλή συνέχεια
|