| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Έχω το εξής πρόβλημα στο VBA. Μου βγάζει πρόβλημα ότι δεν υπάρχει η MS OFFECE 11.0 OBJECT LIBRARY Έχω τον παρακάτω κώδικα: Private Sub AddFile_Click() ' Requires reference to Microsoft Office 12.0 Object Library. ' Dim fDialog As Office.FileDialog Dim varFile As Variant ' Clear listbox contents. ' Me.FileList.RowSource = "" //χτυπάει εδώ ' Set up the File Dialog. ' Set fDialog = Application.FileDialog(msoFileDialogFilePicker) With fDialog ' Allow user to make multiple selections in dialog box ' .AllowMultiSelect = True ' Set the title of the dialog box. ' .Title = "Please select one or more files" ' Clear out the current filters, and add our own.' .Filters.Clear .Filters.Add "Access Databases", "*.MDB" .Filters.Add "Access Projects", "*.ADP" .Filters.Add "All Files", "*.*" ' Show the dialog box. If the .Show method returns True, the ' ' user picked at least one file. If the .Show method returns ' ' False, the user clicked Cancel. ' If .Show = True Then 'Loop through each file selected and add it to our list box. ' For Each varFile In .SelectedItems Me.FileList.AddItem varFile // χτυπάει εδώ Next End Sub |
|
| |||
| |||
|
Καταρχάς από το παράθυρο της Visual Basic ενεργοποιείς το Microsoft Office 12.0 Object Library ή αν έχεις νεότερο Office ενεργοποιείς το Microsoft Office 16.0 Object Library από τα References. Έπειτα ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ ότι το listbox που χρησιμοποιείς έχει το σωστό όνομα! |
|
| |||
| |||
|
Εάν θέλεις ανέβασε τη φόρμα να δούμε τα ονόματα και τις δηλώσεις και να σου πούμε τι θα αλλάξεις. Εάν δεν έχω οπτική της φόρμας (ονόματα πεδίων και κουμπιών) δε μπορώ να σου πω τι έχεις λάθος. Επίσης πες αν θέλεις να αποθηκεύεται κάπου η διαδρομή του/των αρχείων ή απλά θα περνάει μόνο τιμές. Βασικά τι θέλεις να κάνεις με το FileDialog;
|
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ πολύ! Λύθηκε το πρόβλημα :) Είμαι καινούργιος στην vba |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Πρόβλημα κώδικα | alexvib | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 05-05-17 11:29 |
| [VBA] Πρόβλημα σε κώδικα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 16-03-16 17:43 |
| Πρόβλημα σε κώδικα vba | ΑΛΕΞΙΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-10-15 16:05 |
| Πρόβλημα με κώδικα VBA | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 08-10-14 16:04 |
| Πρόβλημα σε κώδικα | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-05-11 14:50 |
Η ώρα είναι 21:29.

Υβριδικός τρόπος