| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλες και φίλοι γεια σας! Θα ήθελα στη φόρμα που έχω ανεβάσει το πλήκτρο με ονομασία πλήκτρο 1 να γίνετε ανενεργό όταν έχει περάσει η σημερινή ημερομηνία αλλα και να αποθηκεύεται η επιλογή αυτή σε κάθε καταχώριση. Ενώ όταν έχω σημερινή ημερομηνία να είναι ενεργό. Λογικά πριν μου δώσετε τη λύση πρέπει να γράψω την εντολή if και μάλλον στην φόρμα στο συμβάν να γραφτεί με το τρέχον,σωστά? Το παράδειγμα θα το προτιμούσα σε ανεβασμένη φόρμα. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ασφάλεια] Απενεργοποίησης της λειτουργίας από το πλήκτρο SHIFT, | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 27-04-15 23:00 |
| [VBA] Μεταφορά δεδομένων από ένα βιβλίο σε άλλο με βάση ημερομηνία που εισάγεται | girapas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-12-13 22:44 |
| [ Φόρμες ] πλήκτρο διαγραφής πινακα !! | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-03-13 06:49 |
| [ Φόρμες ] Ράδιο-πλήκτρο | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 23-03-13 20:46 |
| Προσδιορισμός τριμήνου με βάση μια ημερομηνία. | Tasos | Ημερομηνία & ώρα | 0 | 30-09-11 11:51 |
Η ώρα είναι 21:27.

Θεματικός Τρόπος