Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων ![]() | Τρόποι εμφάνισης ![]() |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι του Φόρουμ ΚΑΛΟ 3ΗΜΕΡΟ. Κάποιος φίλος από το φόρουμ που δεν θυμάμαι το όνομά του δεν θέλω να αδικήσω όλους του ηρωικούς βοηθούς μας που στις δύσκολες στιγμές μας λύνουν τα χέρια από το πρόβλημα. Έτσι ένα φίλος μου έφτιαξε το κώδικα για να κάνει αυτόματη ταξινόμηση και ξαφνικά εκεί που πέρναγα δεν έκανε αυτόματη ταξινόμηση. Όταν πήγα στον τύπο και έκανα run μου έβγαλε το μήνυμα που θα δείτε στο συνημμένο. Τι πρέπει να κάνω γιατί δεν γνωρίζω αγγλικά και δεν ξέρω τι λέει. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
|
![]()
Οι Μακροεντολές, είναι απενεργοποιημένες. Ενεργοποίησε. |
| |||
| |||
![]()
Σπύρο σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Επειδή το πρόβλημα είναι στην δουλειά θα το δω την Τρίτη μέχρι τότε ΚΑΛΟ 3ΗΜΕΡΟ νάσε καλά |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι του Φόρουμ Καλησπέρα. Φίλε Σπύρο ενεργοποίησα τις μακροεντολές γιατί πράγματι είχαν απενεργοποιηθεί και πάτησα το run και δεν μου έβγαλε πάλι το μήνυμα, αλλά δεν κάνει αυτόματη ταξινόμηση, μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο;;;;;;;. Σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου και για τον χρόνο σου. |
|
![]()
Ο κώδικας αυτός δεν τρέχει από κουμπιά και run κλπ... Είναι στο συμβάν «αλλαγή» στο φύλλο, στην περιοχή που ορίζει ο target. |
| |||
| |||
![]()
Φίλε Σπύρο Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Επειδή στο Excel όπως σου έχω πει και έχεις καταλάβει και λόγω της ηλικίας μου προσπαθώ με την βοήθειά σας να μαθαίνω όλο και περισσότερα, αλλά αυτό που μου λές Παράθεση:
Εγώ πάντως πήγα στο google και στο forum και έβαλα συμβάν «αλλαγή» στο φύλλο και μου έβγαλε μερικά θέματα τα οποία τα άνοιξα, αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. Αν δεν γίνομαι πιεστικός και βαρετός θα ήθελα να με βοηθήσεις. Σε ευχαριστώ και πάλι για την άμεση και πολύ βοηθητική βοήθειά σου. Νάσε καλά |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Πρόβλημα με error σε κώδικα | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-05-16 19:14 |
Πρόβλημα σε κώδικα vba | ΑΛΕΞΙΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-10-15 16:05 |
Πρόβλημα με μεγάλο κώδικα...!!!! | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-05-15 13:13 |
Πρόβλημα με κώδικα VBA | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 08-10-14 16:04 |
Πρόβλημα σε κώδικα | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-05-11 14:50 |
Η ώρα είναι 08:02.