| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
δεν κλείνει η φόρμα με τις ρυθμίσεις αλλά κρύβεται. |
|
| |||
| |||
|
Που ανέβασες την καινούρια σου βάση? Δεν βλέπω κάτι!
|
|
| |||
| |||
|
το είδα το κόλπο το κάνω στην πράξη να δω αν φιλτράρει --------------------------------------------- δεν την έχω φτιάξει απλά σκέφτομαι αν το πούμε πρόβλημα το τελευταίο θέμα. κάνοντας μια καρτέλα προϊόντος για ένα έτος 2017 με συγκεκριμένη κωδικοποίηση είτε με αλφαριθμητική αρίθμηση η τυχαία,μετά κλείνοντας το έτος ξεκινάς το 2018. Εκεί τι κανεις ? Εφόσον θα έχεις κωδικοποιήσει τι κανεις? το ξανά καταχωρείς? πως θα δείχνει ότι έγινε το 2017 ? πάντα με βάση το χρηστη και το έτος μιλάμε! κωδικος περιγραφη τιμη ημερομηνια καταχωρησησ 304055 ultrex 400 ml 1,98 12/06/2017 κωδικος περιγραφη τιμη ημερομηνια καταχωρησησ 304055 ultrex 400 ml 1,98 12/06/2018 η βάση θα τρελαθεί και θα έχει διπλότυπη τιμή στο μοναδικό κωδικό κλειδί. Και αν θα το επιτρέπει |
|
| |||
| |||
|
Για δες αυτό σου κάνει? etos 2.mdb |
|
| |||
| |||
|
Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να κάνεις ειλικρινά.
|
|
| |||
| |||
|
Ας υποθέσουμε όπως είναι η βάση ότι εξής κάνει το έτος 2017 μια καταχώρηση......... ο πελάτης λέγεται πετρόπουλος πέτρος η καρτέλα του έχει κωδικό id 20 ( κλειδί ) και έχω κάνει κάποιες κινήσεις υπολοίπων στο έτος 2017 20/03/17 40,00 ευρώ 21/03/17 10,00 ευρώ ------------------------- μπαίνοντας τώρα στο 2018 πρέπει να κάνω ξανά εγγραφη του πελάτη σωστά? οποτε κάνοντας εγγραφη στο νέο έτος το id του αντί για 20 που είχε θα έχει κάποιο άλλο αύξοντα αριθμό. Αυτό πως λύνεται? |
|
| |||
| |||
|
Για ποιον ακριβώς λόγο θα πρέπει να ξανά κάνεις εγγραφή του πελάτη?
|
|
| |||
| |||
|
Το παλεύω και έχω προβληματιστεί σε απίστευτη κατάσταση.......... Έως τώρα καλά τα πάω με την απόκρυψη τον φορμών,ok έως εδώ. Τώρα προσπαθώ να βρω τρόπο σχετικά με υπόλοιπα πελατών έτος και χρήστης. Αν ακούσετε στης είδησης για ένα παλικάρι που τρελάθηκε θα είμαι εγώ! ----------------------- Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!! Αν χρειαστώ βοήθεια μπορώ να ξανά ρωτήσω? |
|
| |||
| |||
|
Το forum είναι εδώ γι αυτόν ακριβώς τον λόγο!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Admin Login Form | Dimitriss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-12-15 11:08 |
| [ Πίνακες ] κλείδωμα έτους(χρήσης) | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-03-15 19:25 |
| [ Φόρμες ] επιλογή έτους | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 24-12-13 22:36 |
| [ Φόρμες ] Login σε φορμα | konskeme | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-06-13 21:22 |
| [ Ασφάλεια] Κωδικοί σε φόρμα Login | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 07-02-12 08:48 |
Η ώρα είναι 09:53.

Υβριδικός τρόπος