| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Έχω κάποια θεματάκια (είμαι κάτω του μετρίου επίπεδο) Δεν μπορώ να προσθέσω πάνω από 135 στήλες σε κάποιον πίνακα Θα μου πείτε να τα σπάσω σε περισσότερους πίνακες Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να γίνονται πράξεις μεταξύ πεδίων από τους πίνακες με αποτέλεσμα κάπου να το χάνω όταν αυτά προσπαθώ να τα βάλω σε φόρμα Τα στατιστικά τα έχω βάλει σε ξεχωριστούς πίνακες και τα έβαλα στην φόρμα με δευτερεύουσες φόρμες αλλά δεν κάνουν πράξεις με άλλους πίνακες Ανέβασα το Αρχείο για να του ρίξετε μια ματιά μπας και... Θα ήθελα να μπορούσα να προσθέσω περίπου 100 στήλες ακόμα τα οποία τα 30 περίπου θα είναι υπολογιζόμενα πεδία Το αρχείο επειδή ήταν αρκετά μεγάλο "33.792ΚΒ" χωρίς κανένα στοιχείο μέσα το συμπίεσα με rar και split σε κομμάτια και μετά το κάθε κομμάτι το έκανα zip για να μπορέσω να το ανεβάσω Ευχαριστώ εκ των προτέρων έστω και για την υπομονή σας να διαβάσετε το μήνυμα μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 22-01-18 στις 15:31. Αιτία: Διαγραφή αρχείων |
|
| |||
| |||
|
Είναι λάθος τα αρχεία που εχουν ανέβει παρακαλώ να σβηστούν θα ανεβάσω άλλα
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Ενημέρωση ορισμένων στηλών (βάρδιες) ενός πίνακα από άλλο (με ημερομηνίες από/έως) | jim67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 09-01-16 20:15 |
| [Εκτύπωση] Επιλογή στηλών πίνακα | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 09-12-15 15:22 |
| [Συναρτήσεις] επιλογη στηλων απο συνολο στηλων και αυτοματη αντιγραφη δεδομενων | Quenya | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-09-15 14:32 |
| [Γενικά] Πρόσθεση ωρών | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-03-12 19:11 |
Η ώρα είναι 07:30.

Υβριδικός τρόπος