| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Νάσο δεν πρόλαβα να το δω με τον κώδικα που προτείνεις,εγώ το έφτιαξα όπως το παράδειγμα που ανεβάζω.Πες μου την αποψή σου.
|
|
| |||
| |||
|
Δοκίμασε αυτό: Κώδικας: Private Sub ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ_ΧΡΕΩΣΗΣ_AfterUpdate()
Dim strMsg, RES3 As String
If IsNull(Me.[ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ_ΧΡΕΩΣΗΣ]) Then
Exit Sub
End If
If IsNull(DMax("[AP]", "[tblEispraxi]", "Year([ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ_ΧΡΕΩΣΗΣ])=" & Year([ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ_ΧΡΕΩΣΗΣ]) & _
" and[id_seiraPar]=" & Me.[id_seiraPar] & "and[id_type]=" & Me.[id_type] & "")) Then
RES3 = MsgBox("Θέλετε να αλλάξετε αρίθμηση;Αν ΝΑΙ δώστε την νέα", vbQuestion + vbYesNo, "ΕΡΩΤΗΣΗ")
If RES3 = vbYes Then
Me.AP.BackColor = 10092543
Me.AP.SetFocus
End If
If RES3 = vbNo Then
Me.AP = (DMax("[AP]", "[tblEispraxi]", "Year([ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ_ΧΡΕΩΣΗΣ])=" & Year([ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ_ΧΡΕΩΣΗΣ]) & _
" and[id_seiraPar]=" & Me.[id_seiraPar] & "and[id_type]=" & Me.[id_type] & "")) + 1
End If
Else
Me.AP = Nz(DMax("[AP]", "[tblEispraxi]", "Year([ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ_ΧΡΕΩΣΗΣ])=" & Year([ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ_ΧΡΕΩΣΗΣ]) & _
" and[id_seiraPar]=" & Me.[id_seiraPar] & "and[id_type]=" & Me.[id_type] & "")) + 1
End If
End Sub
|
|
| |||
| |||
|
Νάσο δίνοντας όχι δεν παίρνει αρίθμηση, παραδόξως με τον κώδικα που είχα εγώ δουλεύει κανονικά.
|
|
| |||
| |||
|
Σάκη για δες αν σου κάνει
|
|
| |||
| |||
|
Οκ Νάσο, έκανα μία αλλαγή του [Τύπος] σε id_type και δουλεύει. Καλή συνέχεια.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Αντιγραφή πινάκων από τρέχουσα βάση σε νέα βάση | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 04-03-16 21:43 |
| [ Εκθέσεις ] Ταξινόμηση ημερομηνίας βαση ημερας | lalosjim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 05-06-14 17:37 |
| Μεταφορές πινάκων από βάση σε βάση | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 18-04-14 13:14 |
| [ Ερωτήματα ] ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | chris1978 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 09-12-10 09:59 |
| Format Ημερομηνίας | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-06-10 17:49 |
Η ώρα είναι 22:11.

Υβριδικός τρόπος