| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Σήμερα τοποθέτησα επιτέλους την εφαρμογή μου για να δουλέψω της άδειες και ξαφνικά προέκυψε άλλο πρόβλημα και δώστου από την αρχή η αλλιώς Help..... Η εφαρμογή έχει δύο φόρμες ξεκινάει με την Α και έχω ένα κουμπί εναλλαγής πατώντας το κουμπί πήγαινε στην Β εκεί πατώντας το αντίστοιχο κουμπί πήγαινε στην Α... Όταν όμως έκανα την Α φόρμα αναδυόμενη ανοίγει την δεύτερη αλλά χαμηλά δεν καλύπτη την πρώτη για να δουλέψεις στην δεύτερη... Η λύση μου είναι όταν ανοίγει η μία να κλείνει η άλλη, και ακριβώς εδώ είναι το πρόβλημα μου πώς το πετυχαίνω με το πλήκτρο εναλλαγής... Επισυνάπτω ένα μικρό παράδειγμα... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Αντιγραφή αντικειμένου φόρμας σε αντικείμενο άλλης φόρμας | zinocrotale | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-04-13 17:35 |
| Ενημέρωση Πεδίου Δευτερεύουσας Φόρμας μέσω Βοηθητικής Φόρμας | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-04-12 18:18 |
| [ Φόρμες ] Εναλλαγή λεζάντας κουμπιού | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-06-11 20:50 |
| [ Ερωτήματα ] Εναλλαγή πληκτρολογίου από ελληνικά σε αγγλικά πατώντας το {F5} | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-07-10 20:28 |
Η ώρα είναι 09:27.

Θεματικός Τρόπος