Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Φόρμες ] Εναλλαγή Φόρμας

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 17-02-10, 14:28
Όνομα: Χρήστος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Φλώρινα
Προεπιλογή Εναλλαγή Φόρμας

Σήμερα τοποθέτησα επιτέλους την εφαρμογή μου για να δουλέψω της άδειες και ξαφνικά προέκυψε άλλο πρόβλημα και δώστου από την αρχή η αλλιώς Help.....

Η εφαρμογή έχει δύο φόρμες ξεκινάει με την Α και έχω ένα κουμπί εναλλαγής πατώντας το κουμπί πήγαινε στην Β εκεί πατώντας το αντίστοιχο κουμπί πήγαινε στην Α...

Όταν όμως έκανα την Α φόρμα αναδυόμενη ανοίγει την δεύτερη αλλά χαμηλά δεν καλύπτη την πρώτη για να δουλέψεις στην δεύτερη...
Η λύση μου είναι όταν ανοίγει η μία να κλείνει η άλλη, και ακριβώς εδώ είναι το πρόβλημα μου πώς το πετυχαίνω με το πλήκτρο εναλλαγής...

Επισυνάπτω ένα μικρό παράδειγμα...
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip FORMES.zip (9,9 KB, 39 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] Αντιγραφή αντικειμένου φόρμας σε αντικείμενο άλλης φόρμας zinocrotale Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 18-04-13 17:35
Ενημέρωση Πεδίου Δευτερεύουσας Φόρμας μέσω Βοηθητικής Φόρμας Χρήστος Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 17-04-12 18:18
[ Φόρμες ] Εναλλαγή λεζάντας κουμπιού artchrist73 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 13-06-11 20:50
[ Ερωτήματα ] Εναλλαγή πληκτρολογίου από ελληνικά σε αγγλικά πατώντας το {F5} Jim Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 18-07-10 20:28

Η ώρα είναι 10:43.