| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα (sos), Σε έκθεση ομαδοποιώ δεδομένα σύμφωνα με την κατηγορία (Α), υποκατηγορία (Β) και υπο-υποκατηγορία με πλήθος εγγραφών (Γ). Σε αυτή την τελευταία, ας πούμε, υπο-υποκατηγορία σε ορισμένες περιπτώσεις μου παρουσιάζονται διπλές εγγραφές (πχ. Δ=πλήθος 1 και Δ=πλήθος 1, αντί για το συγκεντρωτικό ==>Δ=πλήθος 2). Μετά από πολλές δοκιμές και πολύ ψάξιμο βρήκα και υποπτεύομαι ότι συμβαίνει το εξής: Η έκθεση βασίζεται σε ερώτημα (βήτα) το οποίο αντλεί στοιχεία από τον κεντρικό μου πίνακα (άλφα). Στον πίνακα άλφα έχω, μεταξύ άλλων 3 πεδία: 1. πεδίο με "ημερομηνία" (μορφή 17/2/2010) 2. πεδίο με "μήνα" (μορφή Ιανουάριος) και 3. πεδίο με "έτος" (μορφή 2010). Ενίοτε η ημερομηνία στο πεδίο 1 "ημερομηνία" (όσον αφορά το έτος) μπορεί να είναι διαφορετική από το πεδίο 3 "έτος". Δηλαδή στο πεδίο 1 μπορεί να έχω 23/12/2009 και στο πεδίο 3 (2010). Άν και στο ερώτημα μου δεν συμπεριλαμβάνω το πεδίο "ημερομηνία" (μορφή 17/2/2010), παρά μόνα τα άλλα δύο πεδία "μήνας" και "έτος" με τα οποία και φιλτράρω τα δεδομένα μου [ΔΩΣΕ ΜΗΝΑ] & [ΔΩΣΕ ΕΤΟΣ], έχω διαπιστώσει ότι οι διπλοεγγραφές που ανέφερα παραπάνω παρουσιάζονται στις περιπτώσεις εκείνες όπου υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ της ημερομηνίας στο πεδίο 1 και στο πεδίο 3 (δηλαδή: πεδίο 1 "ημερομηνία" =23/12/2009 και πεδίο 3 "έτος" =2010). Ελπίζοντας ότι έχω γίνει κατανοητός , ζητώ την βοήθειά σας. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Εκθέσεις ] ενοποιηση δεν πεδίων στην εκθεση | ramnikos71 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-07-16 19:44 |
| Εμφάνιση - Απόκρυψη στοιχείων σε έκθεση | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-06-15 22:38 |
| [ Εκθέσεις ] Μέτρημα εγγραφών στην έκθεση | alekara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 17-01-13 14:31 |
| [ Εκθέσεις ] Αλλαγή πτώσης στην έκθεση. | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-09-11 21:24 |
| [ Εκθέσεις ] Ενσωμάτωση δύο στοιχείων απο πίνακα στην έκθεση | Melisson | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-01-10 23:24 |
Η ώρα είναι 08:06.

Θεματικός Τρόπος