Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-02-10, 14:16
PanosPan Ο χρήστης PanosPan δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Πάνος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Αττική
Προεπιλογή

Γιάννη,
Φτιάχνω μία βάση με ονόματα, μητρώα κτλ. ατόμων που συνταξιοδοτούνται στην επειχ. που δουλεύω. Η ημερομηνία με μορφή (31/12/2009) είναι η πραγματική ημερομηνία συνταξιοδότησης των συναδέλφων, ενώ ο μήνας και το έτος πχ. (φεβρουάριος) (2010) είναι ο μήνας που δουλεύουμε τις παραιτήσεις.

Π.Χ. ο (τάδε) παραιτήθηκε στις 25/12/2009 αλλά εμείς την παραίτησή του την δουλέψαμε τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2010. Δυστυχώς η δεύτερη ημερομηνία έχει σημασία γιατί παραδόξως είναι η ημερομηνία βάσει της οποίας μας ζητάνε στατιστικά στοιχεία.

Όταν κάνω ερώτημα στον πίνακά μου δεν εισάγω το πεδία ημερομηνία (μορφή 23/12/2009) πάρα μόνο εισάγω τα πεδία (μήνας) και (έτος). Που στο καλό φιλτράρει τις ειδικότητες των συναδέλφων με βάσει και την πρώτη ημερομηνία (23/12/2009); Έτσι για παράδειγμα εάν έχω 4 ειδικότητες (Α) τις παρουσιάζει: μία ειδικότητα (Α) για το (23/12/2009) και 3 Α για τον (ιανουάριος 2010), ενώ όπως είπα την πραγματική ημερομηνία συνταξιοδότησης δεν την έχω εισάγει ως πεδίο στο ερώτημα πάρα μόνο την ημερομηνία που δουλέψαμε την παραίτηση και αυτή ήταν ο (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ) (2010). Πουθενά στο ερώτημά μου δεν εμφανίζεται η ημερομηνία με μορφή (23/12/2009).

Το παραδέχομαι είναι μπέρδεμα.

Τόλη,
όντως στο ερώτημα έχω κάνει συγκεντρωτικό (Σ), καθώς με ενδιαφέρει να υπολογίζονται στην έκθεση το πλήθος των ειδικοτήτων που έχω στη υπο-υποκατηγορία, όπως λέω και παραπάνω.
"Μετα πρεπει να μειωσεις (διαγραψεις) απο το ερωτημα τις στηλες που σου φερνουν διπλοεγγραφες". Εάν θέλεις γίνε πιο αναλυτικός γιατί είμαι μόνο ένα μήνα στην Access.

Ευχαριστώ για την διάθεση.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PanosPan : 17-02-10 στις 18:09.
Απάντηση με παράθεση