Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Εκθέσεις ] Μέτρημα εγγραφών στην έκθεση

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 15-01-13, 14:24
Όνομα: Άλεξ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Μέτρημα εγγραφών στην έκθεση

Γεια σας έχω μια ερώτηση να θέσω.

Έχω φτιάξει μια βάση στην δουλειά μου και τυπώνω κάθε μέρα σε μια έκθεση το παρουσιολόγιο .
Επειδή είμαστε 40 άτομα κάθομαι και μετρά κάθε μέρα εάν έχω περάσει 40 άτομα!
Υπάρχει δυνατότητα με κάποιο control όπως για παράδειγμα στους πίνακες που σου λέει πόσες εγγραφές έχεις να το εμφανίζει και στην έκθεση η αν γίνεται με κάποιον άλλο τρόπο;
Η περίπτωση κάθε υπάλληλος να έχει το νούμερο του πχ. Αλέκος το 1, Γιώργος το 2 δεν γίνεται γιατί το Σάββατο δεν δουλεύουν όλοι! Δηλαδή θέλω να μετράει το πλήθος των εγγραφών για κάθε μέρα και να εμφανίζεται στην ημερήσια έκθεση

Ευχαριστώ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 16-01-13 στις 13:49. Αιτία: Μετατροπή κεφαλαίων σε πεζά.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Εκθέσεις ] οριζόντια εμφάνιση εγγραφών σε έκθεση octapus Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 21-08-14 07:39
[ Εκθέσεις ] Μεταφορά εγγραφών φόρμας σε έκθεση ως συνεχόμενο κείμενο costas5 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 23-03-14 21:43
Ορισμένος αριθμός εγγραφών σε έκθεση gmax Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 15 19-01-14 17:05
Προσθήκη κενών εγγραφών σε Έκθεση Access Tasos Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα 0 29-09-11 12:08
Επιμέρους σύνολα στην Έκθεση PanosPan Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 09-02-10 08:13

Η ώρα είναι 16:59.