| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα... έχω φτιάξει μια ΒΔ στην οποία περιέχει διάφορες φόρμες, μια από αυτή είναι η αναζήτηση εγγραφών. Στην συγκεκριμένη φόρμα έχω βάλει ένα κουμπί "Επεξεργασία" στο οποίο θέλω όταν επιλέγω μια από τις εγγραφές που έκανε αναζήτηση και πατώντας το κουμπί να μου ανοίγει η φόρμα "FrmDataAFAllEdit" με τα στοιχεία της συγκεκριμένης εγγραφής. Το έχω προσπαθήσει με κάποια παραδείγματα που βρήκα κάνοντας αναζήτηση στο φόρουμ αλλά έχω κολλήσει... ![]() Επισυνάπτω ΒΔ Σας ευχαριστώ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Άνοιγμα φόρμας και άμεση μετάβαση σε συγκεκριμένη εγγραφή. | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 07-03-12 19:31 |
| [VBA] Κωδικας VBA για άνοιγμα φόρμας | ΘΟΔΩΡΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-02-12 23:37 |
| Άνοιγμα φόρμας με F5 | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-04-10 17:05 |
| Κενή εγγραφή στο τέλος συνεχούς φόρμας | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-04-10 07:45 |
| [ Φόρμες ] ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΟΡΜΑΣ | marios1984 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-03-10 14:01 |
Η ώρα είναι 09:36.

Θεματικός Τρόπος