| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, ¨Εχω το παρακάτω τμήμα ενός κώδικα που δημιουργεί ένα button αυτόματα, το μετονομάζει και αλλάζει και τα χαρακτηριστικά. Θέλω αφού εκτελεστεί αυτό ο κώδικας, πατώντας στο button να μου ανοίγει ένα userform που έχω φτιάξει. Πως μπορώ? ActiveSheet.Buttons.Add(500.5, 20, 151, 36).Select Selection.Name = "New Button" Selection.OnAction = "create table" ActiveSheet.Shapes("New Button").Select Selection.Characters.Text = "create table" With Selection.Characters(Start:=1, Length:=22).Font .Name = "Arial" .FontStyle = "¸íôïíá" .Size = 12 .Strikethrough = False .Superscript = False .Subscript = False .OutlineFont = False .Shadow = False .Underline = xlUnderlineStyleNone .ColorIndex = 5 End With Range("A1").Select |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] άνοιγμα φόρμας με υποφόρμα | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-09-14 15:24 |
| [ Φόρμες ] Άνοιγμα Φόρμας ή Έκθεσης | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-04-14 18:52 |
| Άνοιγμα συγκεκριμένης φορμας | alfamesitiki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 26-01-12 17:53 |
| Άνοιγμα φόρμας με F5 | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-04-10 17:05 |
| [ Φόρμες ] ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΟΡΜΑΣ | marios1984 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-03-10 14:01 |
Η ώρα είναι 14:36.

Θεματικός Τρόπος