| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας και πάλι!!! Έχω μία φόρμα που την ονομάζω "pelates" και στην οποία δεν επιτρέπω επεξεργασία δεδομένων. Στη φόρμα αυτή έχω ένα κουμπί με λεζάντα Επεξργασία και το οποίο με παίρνει στη φόρμα "Edit_pelates" στην οποία επιτρέπω την επεξεργασία. Με τον παρακάτω κώδικα που έβαλα, όταν ανοίγει η φόρμα "Edit_pelates" μου εμφανίζει μόνο την εγγραφή στην οποία βρισκόμουν τη στιγμή που πάτησα το κουμπί Επεξεργασία. Dim stDocName As String Dim stLinkCriteria As String stDocName = "Edit_Pelates" stLinkCriteria = "[kwdikos_pelati]=" & Me![kwdikos_pelati] DoCmd.Close DoCmd.OpenForm stDocName, , , stLinkCriteria Όλα μια χαρά μέχρι εδώ. Όμως στη φόρμα "Edit_pelates" έχω ένα κουμπί με λεζάντα "Πίσω" και το οποίο κλείνει τη φόρμα "Edit_pelates" κι ανοίγει τη φόρμα "Pelates" και μου δείχνει την πρώτη εγγραφή. Εγώ θέλω να βάλω κώδικα που να με παίρνει αμέσως στην εγγραφή την οποία επεξεργαζόμουν στη φόρμα "Edit_pelates". Αν βάλω τον αντίστοιχο παραπάνω κώδικα, ναι μεν θα με πάρει σε αυτήν την εγγραφή, αλλά δε θα μου επιτρέπει να μετακινηθώ στις υπόλοιπες. (γιατί στην ουσία εφαρμόζεται φίλτρο). Γνωρίζει κανείς τί μπορώ να κάνω; Επιπλέον θα ήθελα να ξέρω πως γίνεται να πάω αμέσως στην τελειταία εγγραφή της φόρμας "Pelates" βάζοντας κώδικα στο κλικ του κουμπιού Πίσω και όχι στο άνοιγμα ή στη φόρτωση της φόρμας "Pelates", γιατί αυτό νομίζω ότι μπορώ να το καταφέρω με τον παρακάτω κώδικα On Error GoTo Err_ÅíôïëÞ21_Click DoCmd.GoToRecord , , acLast Exit_ÅíôïëÞ21_Click: Exit Sub Err_ÅíôïëÞ21_Click: MsgBox Err.Description Resume Exit_ÅíôïëÞ21_Click |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Άνοιγμα φόρμας επιλέγοντας εγγραφή | noname | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-02-16 10:39 |
| Μετάβαση απο σύνθετο πλαίσιο σε εγγραφή | soc07 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 25-02-11 11:23 |
| [ Φόρμες ] ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ | gregory_m | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-09-10 22:26 |
| Άνοιγμα φόρμας με F5 | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-04-10 17:05 |
| Κενή εγγραφή στο τέλος συνεχούς φόρμας | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-04-10 07:45 |
Η ώρα είναι 12:50.

Θεματικός Τρόπος