Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Υπενθύμιση βάση ημερ/ιας

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-11-14, 23:51
Όνομα: Μαρία
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Υπενθύμιση βάση ημερ/ιας

Καλησπέρα σε όλους! Πριν καταθέσω κι εγώ τον πόνο μου, θα ήθελα να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου και τα θερμά μου συγχαρητήρια για το forum που έχετε δημιουργήσει. Είναι πραγματικά βοηθητικό για μας που οι γνώσεις είναι περιορισμένες. Προσπάθησα μέσα στα ήδη υπάρχοντα θέματα να βρω το δικό μου αλλά δεν τα κατάφερα. Αν ωστόσο αυτό που θα σας γράψω υπάρχει ήδη παρακαλώ βοηθήστε με να το βρω. Το πρόβλημα μου λοιπόν είναι το εξής: Έχω φτιάξει μία βάση δεδομένων στην οποία καταγράφουμε τις διελεύσεις των πελατών σε μια αντιπροσωπία αυτοκινήτων. Στην «καρτέλα» κάθε πελάτη καταγράφεται η επικοινωνία που είχαμε μαζί του μέχρι να κλείσει ή να απορρίψει την όποια αγορά. Αυτό που θέλω να κάνω είναι μετά από 3 μέρες από την ημερομηνία εγγραφής του πελάτη να βγαίνει ένα παράθυρο που να λέει : «Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έγινε το 1ο Follow up! για τον <επώνμο><όνομα> (του πελάτη)». Το παράθυρο αυτό να βγαίνει για κάθε πελάτη, εννοείται και να απενεργοποιείται από τον χρήστη. Δεν ξέρω αν όλο αυτό γίνεται και συγνώμη για την πολυλογία μου.
Τζαβέλλα Μαρία.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip FOLLOW UP.zip (203,8 KB, 33 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-14, 07:49
Όνομα: ΝΑΣΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2016

Προεπιλογή

Καλημέρα σε όλους.
Δες τη δικιά μου πρόταση στην
συνημμένη βάση.

ΥΓ. Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες προτάσεις
απο τα έμπειρα μέλη του φόρουν
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: accdb FOLLOW UP1.accdb (484,0 KB, 111 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos23 : 17-11-14 στις 15:51.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-11-14, 01:17

Προεπιλογή

Καλησπέρα Νάσο!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη λύση σου, πιστεύω πως το πιο δύσκολο κομμάτι μου έλυσες. Απλά μια λεπτομέρεια που θα ήθελα να αλλάξει (αλλά φοβάμαι να το πειράξω μη και τα θαλασσώσω) είναι ότι το μήνυμα θέλω να εμφανίζεται ΜΕΤΑ από 3 ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης και όχι για 3 ημέρες....ίσως εγώ δεν εκφράστηκα καλά. Αν μπορεί να γίνει θα ήταν τέλειο. Σε ευχαριστώ και πάλι όπως και να χει.
Μαρία.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-11-14, 03:29

Προεπιλογή

...τελικά είχα μεταμεσονύχτια έμπνευση και τη βρήκα τη ρύθμιση να εμφανίζεται το μήνυμα μετά από 3 ημέρες. Βέβαια αφού είχες κάνει εσύ αυτό που ακόμη εγώ θα έψαχνα....! Ευχαριστώ !
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] υπενθύμιση γεγονότος Καρολινα Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 23-08-15 16:54
[Γενικά] Υπενθύμιση ημερομηνίας thanasis08 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 10 06-11-14 10:35
[Excel07] Eιδοποίηση - υπενθύμιση στο Εxcel ggatzos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 14-05-13 20:03
Υπενθύμιση εργασίας SOELLICHA Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 22-11-11 15:42
[ Φόρμες ] Υπενθύμιση υποχρεώσεων στην access mgeorge Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 29-06-11 16:47

Η ώρα είναι 19:03.