Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους για μια ακόμη φορά. Θα ήθελα και πάλι την πολύτιμη βοήθεια σας. Αν υποθέσουμε πως έχουμε τα εξής 3 πεδία σε μια φόρμα. (Ημερομηνία), (Ώρα), (Υποχρεώσεις). Θα μπορούσε να γίνεται το εξής; Βάζοντας στο πεδίο (Ημερομηνία) 24/06/2011 στο πεδίο (Ώρα) 12:00 και στο πεδίο (Υποχρεώσεις) Να πάρω τηλ. τον Παπαδόπουλο. Να μου υπενθυμίσει με κάποιο τρόπο την συγκεκριμένη ημερομηνία & ώρα πως θα πρέπει να πάρω τηλ. τον Παπαδόπουλο; Ευχαριστώ!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 23-06-11 στις 18:45. |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα στην παρέα Γιώργο, στη βάση δεδομένων που επισυνάπτω, παρουσιάζω μια απλή προσέγγιση του ζητούμενου. Η ΒΔ περιέχει τον πίνακα «tblTasks» με τις εργασίες (υποχρεώσεις) και τη φόρμα «frmTaskas» που βασίζεται στον πίνακα. Η φόρμα περιέχει και ένα πεδίο στο οποίο μπορούμε να ορίσουμε σε λεπτά πόσο νωρίτερα από τη χρονική στιγμή της υποχρέωσης θα γίνεται η ειδοποίηση. Η υλοποίηση βασίζεται στη μορφοποίηση υπό όρους και στο συμβάν OnTimer της φόρμας Ελπίζω κάποιο μέλος να παρουσιάσει μια καλύτερη λύση. Φιλικά/Γιώργος |
| ||||
| ||||
![]()
Το μηνυμα το φιλου Γιωργου (mgeorge) διαγραφηκε λογω πιθανης υποκρυπτομενης διαφημισης. Εχω την εντυπωση οτι αυτο που σου εχει φτιαξει ο Γιωργος (Kapetang) ειναι πολυ καλό. Ενα ευχαριστω προς τον Γιωργο θα ηταν αρκετο και οχι μια παραπομπη σε αλλο site. Σιγουρα στην αγορα υπαρχουν πολλα καλα προγραμματα προς πωληση. Αλλα το φορουμ εδω δεν το χρησιμοποιουμε για αυτους τους σκοπους αλλα να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον. Θα παρακαλουσα λοιπον ολα τα Μελη του φορουμ να μην χρησιμοποιουν site που παραπεμπουν σε προωθητικη ενεργεια αγορας προγραμματος η αλλων προιοντων.
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
| |||
| |||
![]()
Αγαπητέ Τόλη γειά σου. Τον Γιώργο τον ευχαρίστησα για την προσπάθειά του και τον ευχαριστώ για μια ακόμη φορά αλλά αυτό το οποίο έφτιαξε δεν αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες μου,το link το έβαλα μόνο και μόνο για να γίνω περισσότερο κατανοητός σχετικά με αυτό που ζητάω,τώρα το συμπέρασμα ότι προσπαθώ να κάνω διαφήμιση δεν ξέρω από που το έβγαλες,απλώς είδα κάτι το οποίο μου άρεσε κι αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει πρός αυτή την κατεύθυνση θα ήταν για μένα πολύ σημαντικό. Νομίζω είσαι υπερβολικός. |
| ||||
| ||||
![]()
Γιώργη Καλησπέρα Δεν νομίζω να έχεις την εντύπωση οτι εργαζόμαστε κατά παραγγελία και ...κατ' εικόνα! Στο παρόν Φόρουμ δεν χρειαζόμαστε τις παραπομπές σε άλλα φόρουμ ή ιδιωτικές εταιρείες. (παρά μόνο στις ιστοσελίδες βοήθειας του ms office) Αγαπητέ μου, τις "ανάγκες" σου μπορείς να τις περιγράψεις. Τόσο απλά! Δες το κείμενο του Γιώργου. Γνωρίζει ότι έκανε μόνο την αρχή και δίνει την σκυτάλη σε σένα για να πεις τι βελτιώσεις θέλεις και ο διάλογος να έχει συνέχεια. Παράδειγμα: Είχα την ιδέα να συμμετάσχω στο διάλογο με χρήση της συνάρτησης msgbox, αλλά δεν ήταν προταιρεότητά η συμμετοχή αυτή. Ο Τόλης έχει δίκαιο. Το περιβάλλον, το οποίο βρήκες για να αναπτυχτούν οι διάλογοι που εσύ επέλεξες, κάποιοι περίεργοι τύποι -όπως ο Τόλης- είχαν την ευθύνη της διαμόρφωσης του κλίματος. Τόλη συγνώμη που έκανες αυτό που έπρεπε εγώ να κάνω, αφού το είδα. Έχω δικαιολογία, αλλά δεν θα την επικαλεστώ. Με εκτίμηση σε όλους Νίκος Δ. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Νίκο, Κατ΄αρχήν να δηλώσω ότι έχω βοηθηθεί από αυτό το φόρουμ τα μέγιστα και μου έχετε δώσει λύσεις σε πάρα πολλά θέματα,κι εσύ φίλε Νίκο αλλά και πολλά άλλα μέλη. Απλώς επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις,σκέφτηκα λοιπόν πως αυτό θα βοήθούσε πάρα πολύ, στο να γίνω απόλυτα κατανοητός σε αυτό που θα ήθελα,αλλά αυτό απ' ότι φαίνεται παρεξηγήθηκε. Στο σημείο αυτό να διευκρυνίσω πως φυσικά δεν απαιτώ όταν ζητάω κάποια βοήθεια να μου δοθεί και η λύση,γνωρίζω πολύ καλά ότι πρόκειται για εθελοντική προσπάθεια,οπότε βοηθάει όποιος,όταν και εφόσον θέλει και μπορεί. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] υπενθύμιση γεγονότος | Καρολινα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 23-08-15 16:54 |
[Γενικά] Υπενθύμιση ημερομηνίας | thanasis08 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 06-11-14 10:35 |
Υπενθύμιση εργασίας | SOELLICHA | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-11-11 15:42 |
[ Συναρτήσεις ] Η Mod στην access | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-03-10 13:17 |
[ Εκθέσεις ] Εκθέσεις στην access | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 23-02-10 16:57 |
Η ώρα είναι 11:16.