| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα παιδιά, Έχω το εξής θέμα. Σε μια φόρμα έχω βάλει ένα txtBox στο οποίο θα ήθελα να ενημερώνεται ανάλογα με τον κώδικα IF. Δηλαδή για να γίνω πιο σαφής θα ηθελα το εξής: Έχω 5 κατηφορίες ή βαθμίδες τιμών με τις οποίες θα ήθελα ανάλογα να γράψω ένα κώδικα έτσι ώστε αν για παράδειγμα η τιμή σε ένα πεδίο είναι α) <18,5 να δίνει ένα μύνημα στο txtBox "A" , β) από 18,5 μέχρι 24,9 να δίνει τιμή "Β" , γ) από 25 έως 29.9 να δίνει τιμή "Γ" , δ) από 30 έως 34,9 να δίνει τιμή "Δ" , ε) από 35 έως 39,9 να δίνει τιμή "Ε" και τέλος εάν έχει τιμή >40 να δίνει τιμή "Ζ". Έχω γράχψει ένα σχετικό κώδικα αλλά δυστυχώς για κάποιο λόγο δεν δουλεύει σωστά και δεν μπορώ να καταλάβω λόγο της απειρίας μου τον λόγο... Θα εκτιμούσα την βοήθεια σας. Ευχαριστώ.. Με εκτίμηση, Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Δημιουργία Folder μέσω Vba | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 15-03-16 12:04 |
| caller id μεσω access | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 04-06-12 16:20 |
| [VBA] Μεταβολή ιδιότητας Caption σε Optionbutton με vba | kalkandi1 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 11-11-11 07:09 |
| Me.Caption = Forms![Περιοχή ημερομηνιών έκθεσης].OpenArgs | vasia_gou | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-09-11 22:00 |
Η ώρα είναι 10:49.

Θεματικός Τρόπος