Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-01-14, 09:51
γιώργοςΚ Ο χρήστης γιώργοςΚ δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή

Καλημέρα παιδιά,

Κατά αρχήν να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ και τους 3 σας για την πρόθεση βοήθειας προς εμένα.
Όντως Αλέξανδρε περί αυτού πρόκυτε.! Πρόκυτε για την βάση που φτιάχνω για διαιτολόγο στην οποία αυτό που πρέπει να κάνω είναι το εξής:

Στην διαιτολογία υπάρχει ένας πίνακας ο οποίος σχετίζεται με το BMI (δείκτης Μάζας Σώματος) του ανθρώπου. Δηλαδή:
1) εάν το άτομο έχει BMI <18,5kg/m τότε το άτομο έχει [B]"επικίνδυνα χαμηλό σωματικό βάρος"
2) εάν το BMI κυμαίνεται μεταξύ 18,5kg/m και 24,9kg/m τότε το άτομο έχει "Υγιές Βάρος" ,
3) εάν είναι μεταξύ BMI 30kg/m - 34,9kg/m είναι "Παχύσαρκος Τύπου Α" ,
4) εαν είναι BMI μεταξύ 35kg/m και 39,9kg/m είναι "Παχύσαρκος Τύπου Β",
5) και τέλος εάν το BMI του ατόμου είναι >40kg/m τότε το άτομο έχει "Νοσογόνο Παχυσαρκία" .

¨Ετσι λοιπόν και εγώ, εφόσον στην σχετική φόρμα έχω κάνει μια σειρά απο μαθηματικούς τύπους εν τέλη καταλήγω και παίρνω το σχετικό BMI για κάθε άτομο το οποίο αναγράφεται στο πεδίο BMI (ref). Έχω βάλει επίσης και ένα σχετικό txtBox το "txtBoxBMI" στο οποίο εφόσον στο πεδίο BMI (ref) έχει μια οποιαδήποτε απο τις πιο πάνω τιμές τότε να μπορεί να δίνει το σχετικό μήνυμα για κάθε περίπτωση.

Όπως έχω αναφέρει στην αρχή, έχω προσπαθήσει με IF και ElseIf να κάνω την πιο πάνω δουλειά αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφερει να κάνω τίποτα σχεδόν . Σε κάθε περίπτωση παιδιά σας ευχαριστώ όλους και θα κάτσω να προσπαθήσω με τα παραδείγματα που μου έχετε δώσει να προσπαθήσω να τα καταφέρω. Θα επανέλθω αργότερα...

Σας ευχαριστώ