| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Έχω τον πιο κάτω κώδικα τον οποίο βρήκα απο την Microsoft και θέλω να δημιουργήσω ένα νεο Folder στην διαδρομή c:\ProgramData\Dab\Part1. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος αλλά εφόσον τρέξει ο κώδικας λαμβανω το επισυναπτόμενο μήνυμα ότι δεν βρίσκει το Path (?) ενώ εάν απο τον κώδικα αφαιρέσω το Part1 που στην ουσία είναι ο δεύτερος φάκελος μέσα στον πρώτο που θα δημιουγηθεί (Dab) δουλευει μια χαρα.. Public Function CreateFolderDemo() Dim fso, f Set fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject") Set f = fso.CreateFolder("c:\ProgramData\Dab\Part1") CreateFolderDemo = f.Path End Function Ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Έλεγχος εάν υπάρχει το Folder | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-02-16 14:48 |
| [ Ερωτήματα ] Δημιουργία Ερωτήματος μέσω VBA | noname | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 18-09-15 19:23 |
| Create a directory folder for for individual records in Access | kouk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-08-15 17:47 |
| Δημιουργία ερωτήματος ενημέρωσης μέσω VBA | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-06-15 15:36 |
Η ώρα είναι 11:07.

Θεματικός Τρόπος