Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Φόρμα, Έκθεση, Ενημέρωση πίνακα

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-05-13, 00:38
Όνομα: Βαγγέλης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ασχετος Εμφάνιση μηνυμάτων
την καλημέρα μου στο forum.

Βαγγέλη μου γράφεις:
Τη Ημερομηνία έκδοσης Διπλώματος τη γράφω εγώ το Ημερομηνία λήξης Διπλώματος
συμπληρώνεται μόνο του (+ 5 έτη πχ). Θέλω λοιπόν το δεύτερο πεδίο να ενημερώνει το
αντίστοιχο πεδίο στον Πίνακα Διπλώματα.

Μα η Ημερομηνία λήξης Διπλώματος είναι πεδίο του πίνακα τουλάχιστον στην DB που δημοσίευσες.

Στην φόρμα Διπλωμάτων στο tab Στοιχεία Δπλωμάτων τπ πρδίο Ημερομηνία λήξης Διπλώματος είναι πεδίο του πίνακα.
Αγου λοιπόν είναι πεδίο του πίνακα έστβ ότι έχει ημερομηνία 13/05/2013 και του προσθέσεις 1 χρόνο, τότε θα γίνει update και θα δείχνει 13/05/2014. Η προηγουμένη τιμή δηλ. 13/05/2103 μετά την ενημέρωση δεν υπάρχει.

Μήπως θέλεις κάτι άλλο, πραγματικά δεν καταλαβαίνω.
Κώστα στη Φόρμα ενημερώνεται και φαίνεται κανονικά όπως λες. Στον πίνακα όμως μέσα στην αντίστοιχη στήλη δεν το γράφει!
Εκεί θέλω να κάνει ενημέρωση.

Όσον αφορά τη Φόρμα μαθημάτων και αυτό που έφτιαξες με τον Τύπο Μαθήματος, την Κατηγορία και το Κεφάλαιο είναι αυτό ακριβώς που θέλω, αλλά δε μπορώ να το μεταφέρω στη κανονική βάση (αυτή που σου στέλνω είναι κουτσουρεμένη λόγω μεγέθους).

Πιστεύω οι φωτόγραφίες που έστειλα να είναι κατατοπιστικές για αυτό που θέλω.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Πίνακες ] Ενημέρωση πίνακα από φόρμα caudillo Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 21-07-15 22:41
Αθροίσματα σε φόρμα και ενημέρωση πεδίου σε πίνακα. steliosgr Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 23-03-14 10:07
[ Φόρμες ] Ενημέρωση Πίνακα που δεν σχετίζεται με την φόρμα stelianta Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 20-02-12 11:51
[ Φόρμες ] Ενημέρωση Πίνακα από Φόρμα marpapa Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 12-09-11 21:58
Ενημέρωση πίνακα απο μη συνδεδεμένη φόρμα Meteora Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 04-03-09 07:34

Η ώρα είναι 18:30.