Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-05-13, 15:00
ασχετος Ο χρήστης ασχετος δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Κώστας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Πειραιάς
Προεπιλογή

Καλό μεσημέρι στο forum.

Βαγγέλη,μου γράφεις :
1 Κώστα στη Φόρμα ενημερώνεται και φαίνεται κανονικά όπως λες. Στον πίνακα όμως μέσα στην αντίστοιχη στήλη δεν το γράφει!
Εκεί θέλω να κάνει ενημέρωση.
ΚΑΙ
2 Όσον αφορά τη Φόρμα μαθημάτων και αυτό που έφτιαξες με τον Τύπο Μαθήματος, την Κατηγορία και το Κεφάλαιο είναι αυτό ακριβώς που θέλω, αλλά δε μπορώ να το μεταφέρω στη κανονική βάση (αυτή που σου στέλνω είναι κουτσουρεμένη λόγω μεγέθους).

1. Δεν καταλαβαίνω τι βλέπεις αλλά η φωτογραφία που επισυνάπτω
κάνει αυτό που θέλεις. Η φόρμα ενημερώνει τον πίνακα

2. Πρέπει να φτιάξεις την βάση σου, αν έστείλες "κουτσουρεμένη" βάση αλλά μέρος της. δηλ. έτσι χωρίς κλειδιά ή με κλειδιά συνδέσεων διαφορετικού τύπου, τότε είναι λάθος η βάση π.χ. έστειλες βάση στην οποία ο πίνακας τύπος μαθήματος έχει το πεδίο τύπου αριθμός και οι πίνακες κεφαλαία θεωρίας ή πρακτικής έχουν πεδίο σύνδεσης αλφαριθμητικό. Για αυτό το έφτιαξα, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις αυτό που θέλεις.

3. Για τις Ώρες. Σου έστειλα μία function που μετρατέπει αριθμό σε διάφορες μορφές ωρών ή ημερών και ωρών. Μελέτησε το και θα καταλάβεις, Η Access δεν έχει ενσωματωμένη function για τέτοιες καταστάσεις.

Αν έχεις χρόνο ή διάθεση φτιάξε μια βάση που να είναι εντάξει και δημισιευσέ την. Θα Βοηθήσουμε.
Συνημμένα Thumbnails
Φόρμα, Έκθεση, Ενημέρωση πίνακα-diaxeirisi-diplomaton.jpg  

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ασχετος : 28-05-13 στις 15:54.
Απάντηση με παράθεση