| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
την καλημέρα μου στο forum. Βαγγέλη μου γράφεις: Τη Ημερομηνία έκδοσης Διπλώματος τη γράφω εγώ το Ημερομηνία λήξης Διπλώματος συμπληρώνεται μόνο του (+ 5 έτη πχ). Θέλω λοιπόν το δεύτερο πεδίο να ενημερώνει το αντίστοιχο πεδίο στον Πίνακα Διπλώματα. Μα η Ημερομηνία λήξης Διπλώματος είναι πεδίο του πίνακα τουλάχιστον στην DB που δημοσίευσες. Στην φόρμα Διπλωμάτων στο tab Στοιχεία Δπλωμάτων τπ πρδίο Ημερομηνία λήξης Διπλώματος είναι πεδίο του πίνακα. Αγου λοιπόν είναι πεδίο του πίνακα έστβ ότι έχει ημερομηνία 13/05/2013 και του προσθέσεις 1 χρόνο, τότε θα γίνει update και θα δείχνει 13/05/2014. Η προηγουμένη τιμή δηλ. 13/05/2103 μετά την ενημέρωση δεν υπάρχει. Μήπως θέλεις κάτι άλλο, πραγματικά δεν καταλαβαίνω. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Ενημέρωση πίνακα από φόρμα | caudillo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-07-15 22:41 |
| Αθροίσματα σε φόρμα και ενημέρωση πεδίου σε πίνακα. | steliosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-03-14 10:07 |
| [ Φόρμες ] Ενημέρωση Πίνακα που δεν σχετίζεται με την φόρμα | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-02-12 11:51 |
| [ Φόρμες ] Ενημέρωση Πίνακα από Φόρμα | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-09-11 21:58 |
| Ενημέρωση πίνακα απο μη συνδεδεμένη φόρμα | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 04-03-09 07:34 |
Η ώρα είναι 20:09.

Θεματικός Τρόπος