Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Λοιπόν σε συνέχεια της εφαρμογηςπου φτιάχνω για το κατάστημα μου… Θέλω να προσθέσω έναν πινάκα για το ημερήσιο ζητα «ταμείο» το οποίο θα έχει τα πεδία [α/α] , [ημερομηνία] , [ζητα_ημερας] , [έξοδα] , [λάθη] , [κατάθεση] Θα φτιάξω και ένα ερώτημα «ταμειο_ερ» με τα ίδια πεδία αλλά θέλω και άλλο ένα πεδίο το οποίο να βγάζει το μερικό σύνολο κάθε ημέρας! Κώδικας: Πχ του ερωτήματος α/α ημερομηνία ζητα_ημερας έξοδα λάθη κατάθεση μερ_συνολο 1 1/7/11 100 3 0 0 97 2 2/7/11 210 0 1 0 306 3 3/7/11 020 20 0 100 206 4 4/7/11 300 1 3 2 500 From ταμείο Τ1 where T1.A/A<=TAMEIO.A/A and Τ1.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ=ΤΑΜΕΙΟ.ΗΜΕΡΟΜ ΗΝΙΑ Αλλά δεν απατάει! Κάνω κάτι λάθος? Υποψην στα έσοδα ή συν είναι το [Ζητα_ημερας] και στα έξοδα ή μιον είναι το [λάθη], το [κατάθεση] και το [έξοδα] Ευχαριστώ περιμένω τα φώτα σας!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tzvangel : 13-07-11 στις 22:27. |
| |||
| |||
![]()
Βαγγέλη για δοκίμασε την παρακάτω έκφραση στο ερώτημα σου .Θα σου δώσει το τρέχον υπόλοιπο του ταμείου σου, δηλαδή το τρέχον προοδευτικό άθροισμα. DSum(" [ζήτα_ημερας]-[έξοδα]-[λάθη]-[κατάθεση]";"[όνομα_πίνακα]") |
| |||
| |||
![]()
Φιλε Τζιμη σε ευχαριστω που απαντησες, Η εκφραση που μου εδωσες δεν εμφανιζει τιποτα στο ερωτημα. ειναι κενο δηλαδη σου ανεβαζω και την βαση μου να το δεις. ομως δεν θελω μονο το τρεχον προοδευτικο αθροισμα... αλλα και το χτεσινο...δλδ στο τελος του μηνα να κανω μια εκθεση απο 1/7/2011 (λεγοντας) εως 31/7/2011 και να βλεπω τερμα δεξια το μερικο συνολο καθε ημερας μεχρι να φτασει στο ταμειο(λεφτα) που θα εχω επανω μου! |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα Βαγγέλη, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το ερώτημα: Κώδικας: SELECT ταμειο.[Α/Α], ταμειο.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ταμειο.ΧΡΕΩΣΗ, ταμειο.ζήτα_ημερας, ταμειο.έξοδα, ταμειο.λάθη, ταμειο.κατάθεση, (Select Sum(nz([ζήτα_ημερας],0)-nz([έξοδα],0)-nz([λάθη],0)-nz([κατάθεση],0)) From ταμειο as T WHERE T.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ <=ταμειο.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) AS ΤρέχονΆθροισμα FROM ταμειο ORDER BY ταμειο.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ; Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Βαγγέλη για άγνωστο λόγο δεν μου άνοιγε το αρχείο σου.Κοίτα το δικό μου αρχείο όπου εμφανίζεται το προοδευτικό άθροισμα κάθε φορά, κάνοντας χρήση της συνάρτησης DSUM Με την ίδια λογική εφάρμοσε στα δικά σου δεδομένα.Νομίζω ότι είναι αυτό που ζητάς. Φιλικά ΤΖΙΜΗΣ |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
αν κανεις τις σωστες πραξεις θα δεις οτι οντος βγαινει 500 ;-) φιλικα Βαγγελης |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
τα οποια ειναι στα μιον! δλδ σε μια μερα μπορει να εχω ζητα 100ευρω λεγοντας αλλα 5ευρω λαθοι + 6 ευρω εξοδα + 50ευρω καταθεση! αρα το ταμειο μιονετε στα 39 ευρω! πως θα το κανω ρε γαμωτο! με ενα πεδιο στα μιον και ενα στα συν δλδ ζητα και εξοδα! μου βγαεινει κανονικα αλλα εγω δεν εχω ενα μιον αλλα 3!! heeeelp |
| |||
| |||
![]()
Φίλε μου Βαγγέλη, μάλλον δε χρησιμοποίησες το ερώτημα, που σου πρότεινα. Σύμφωνα με αυτά που λες το ταμείο είναι μείον. Στη ΒΔ που επισυνάπτω, άνοιξε το ερώτημα και θα δεις. Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο που δεν κατάλαβα. Γιώργος |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστω και πολυ!! |
| |||
| |||
![]()
Βαγγέλη κοίτα το παράδειγμα και με έξοδα.(υπολογίζω τα προοδευτικά της χρέωσης και εν συνεχεία τα προοδευτικά της πίστωσης.Στο τέλος τα αφαιρώ και έχουμε το υπόλοιπο της ημέρας.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Έσοδα - Έξοδα | Σπύρος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 04-02-25 14:55 |
[VBA] Ημερήσια εσοδα-εξοδα | akaliptex | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-01-16 20:35 |
[Γενικά] έσοδα-έξοδα | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-07-14 19:40 |
[ Ερωτήματα ] ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΡΑΦΩΝ | agelos_her | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-03-11 06:47 |
[ Υποφόρμες ] Σύνολο Υποφόρμας | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 30-05-10 12:21 |
Η ώρα είναι 11:36.