Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Γεια σας παιδιά, Λόγω των καιρών έχω φτιάξει μια εφαρμογή για να ελέγχω τα έξοδα μου, και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Ανεβάζω συνημμένο για να γίνω πιο αντιληπτός. Ευχαριστώ για όποια βοήθεια. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Γιώργο, θεωρώ τη χρήση UserForm περιττή. Δες μια απλή προσέγγιση στο επισυναπτόμενο αρχείο. Φιλικά/Γιώργος |
|
![]()
Καλησπέρα Γιώργο γιατί πρέπει να υπάρχει φόρμα για να γίνει αυτό; Βάλε τον κώδικα σε μια module Sub DeleteEntries() ActiveSheet.Range("e6:t120 ").ClearContents End Sub και σύνδεσε τα κουμπιά "Διαγραφή" |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, λειτουργεί άψογα το module με τη διαγραφή και κάνω άνετα τη δουλειά μου, θα ήθελα όμως με Userform αν είναι εύκολο για τους λόγους που θα δείς πιο κάτω Γεια σου Σπύρο, Απαντώ στο εύλογο ερώτημα σου!, ήθελα να γίνει με Userform για λόγους εκμάθησης όπου θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω, και σε άλλη εφαρμογή π.χ. να επιλέγω διαγραφή για κέθε μήνα ή όλους τους μήνες μαζί. Φιλικά Γιώργος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gfevran : 21-07-14 στις 16:41. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Έσοδα - Έξοδα | Σπύρος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 04-02-25 14:55 |
[VBA] Ημερήσια εσοδα-εξοδα | akaliptex | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-01-16 20:35 |
Mερικό σύνολο με ένα έσοδο και πολλά έξοδα | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 15-07-11 10:42 |
Η ώρα είναι 08:59.