| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
κατ' αρχην θα ηθελα να χαιρετησω τα μελη μιας και ειναι η πρωτη φορα που γραφω Ειδα την εργασια του Δημητρη, την κατεβασα και προσπαθω να τη φερω στα δικα μου μετρα επειδη ειναι οτι πιο τελειο εχω δει σχετικα με καποιες παραμετρους οσον αφορα τις κρατησεις ξενοδοχειων. Η εμπειρια μου στην access δεν ειναι πολυ μεγαλη. Εχω να ασχοληθω απο το 2000 οταν μου χρειαζονταν στην εργασια μου. Μπορει καποιος να βοηθησει ωστε να παραμετροποιησω λιγο τη βαση και τη διαδικασια ωστε να τη φερω στα μετρα μου? Εξηγω παρακατω τι ζηταω και οποιος μπορει να σκεφτει κατι και θελει μου απανταει 1. Στην εννοια Rooms προσθεσα ενα πινακα Hotels και συνδεσα το δωματιο με το ξενοδοχειο. Αρα μπορω και διαχειριζομαι δωματια διαφορετικων ξενοδοχειων 2. Την εννοια οροφος την εκανα RoomCategory οπου δηλωνω αν το δωματιο ειναι δικλινο τρικλινο διαμερισμα κλπ 3. Στην εννοια beds εβαλα μονο τα standard κρεβατια και προσθεσα την εννοια xbed για κρεβατια που μπορει να δεχτει επιπλεον το δωματιο 4. Την εννοια category την μετετρεψα σε client αφου εγω δουλευω μονο με γραφεια και θελω να φαινεται στο map ποιο γραφειο εχει κλεισει που. Την εννοια του customer την μετετρεψα σε guest αφου ο πελατης για εμενα ειναι ο παραπανω Θα ηθελα στο map να φαινεται το ονομα του guest για να ξεχωριζουν οι κρατησεις και για λιγοτερο ελεγχο Επισης θα ηθελα να φιλτραρω το map και ανα ξενοδοχειο Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα δεν εχω και τοσο πολυ χρονο να ψαχτω και δεν ξερω αν πρεπει να στειλω και την τροποποιημενη απο εμενα βαση Ευχαριστω |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Ερώτηση σχετικά με το Excel! Help! | Νικόλαος Μ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 25-01-16 10:21 |
| Σχετικά με κλείδωμα | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 28-10-15 17:02 |
| [Γενικά] Σχετικά με ημερομηνία | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 09-01-14 12:16 |
| Procedure too large | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 10-12-12 00:08 |
Η ώρα είναι 12:58.

Θεματικός Τρόπος