Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-04-11, 10:29
alex Ο χρήστης alex δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Αλέξανδρος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: ΑΡΤΑ
Thumbs up

Γιώργο καλημέρα
Καλό μήνα σε όλους δεν είναι ψέμα το ότι τα κατάφερα(Πρωταπριλιάτικο)
Όπως και ο Τάσος έτσι και εσύ Γιώργο για μιά ακόμη φόρα μεγαλούργησες.Μορφοποίησα τον χάρτη δωματίων προσάρμοσα τον κώδικα που μου έδωσες. Εγώ είχα για κάθε διαδικασία τεράστιο κώδικα αλλα όπως και άλλη μια φορά στο έχω πει οτι εμείς μια σελίδα κώδικα και τίποτα εσύ με 3 γραμμές και το pc χορεύει.Τα έκανα όλα αυτά άλλαξα και ένα reference.Και εμφανίζει το χάρτη κανονικα.Τελικά περιόρισες τα κβ με κώδικα.Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μου γυρίζει τα δωμάτια σε επόμενα δηλαδή να βγάζει απεριόριστα όπως είχα στον προηγούμενο χάρτη,Δεύτερον εάν δεν υπάρχει κανένα δωμάτιο κλεισμένο δεν ανοίγει ο χάρτης δωματίων.Όταν κλείνω δωμάτιο[Booking] ανοίγει.Στέλνω ένα συννημένο την βάση διορθωμένη και δεύτερη βάση τον κώδικα που χρησιμοποίησα μήπως χρειαστεί συμπλήρωση ώστε να έχει απεριόριστα δωμάτια για καταχώριση.Πιστεύω κάτι με το loop θέλει για να σε πάει στα επόμενα 25 δωμάτια..
Επίσεις να ρωτήσω και κάτι άλλο.Θέλω ναβάλω 12 κουμπιά εντολής που να αντιστοιχεί σε κάθε μήνα; η να βάλω 12 checkbox με τους μήνες ώστε να φιλτραρει και να δείχνει με το πάτημα την πρώτη του κάθε μήνα και αντιστοιχα. Πώς πρέπει να το κάνω αυτό;
Φιλικά
Αλέξανδρος
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip DEMOHOTELKALLIOPI.zip (1,25 MB, 38 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: zip Xartis3.zip (84,2 KB, 34 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση