| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
μικροδιορθωσεις. Αυτο κατεβασε Καλημερα |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Δημήτρη Πολύ ωραίο πως το σκέφτηκες αυτό;Εσύ Δημήτρη δεν χρειάζεσαι VBA .Tο κατάφερες το πρόγραμμα με συναρτήσεις κλπ γενικά με access.Είσαι πολύ καλός γνώστης της Αccess.Να σε ρωτήσω κάτι άλλο .Εκεί με τις εταιρείες group kλπ σε ποιό σημείο του κώδικα ενεργοποιείς τους χρωματισμούς των κελιών απο τις Ετικέτες;Ασχολήθηκα χθές το βράδυ με κάτι άλλο παρόλου που ήπια και κρασί.Τελικά θέλει λίγο κώδικα στην φόρμα ;QueryLetMap γιατί κάνει διπλοεγγραφές .Δηλαδή πατώντας το δωμάτιο να βγάζει μήνυμα "Το δωμάτιο δεν είναι διαθέσιμο".Θα κοιτάξω καλύτερα το μεσημέρι γιατί είμαι σχολείο. Φιλικά Αλέξανδρος |
|
| |||
| |||
|
θα μαρκαρεις ενα απο τα πεδια και θα πας μορφοποιηση υπο ορους στο μενου σχεδιασης Ειναι ετοιμες διαδικασιες της access Θα δεις οτι αναλογα με την τιμη του πεδιου αλλαζει το χρωμα Οσο για VBA προσπαθω οπου μπορω να χρησιμοποιω τους αυτοματισμους γιατι νομιζω οτι αυτο το νοημα εχει η access. Παντως παντα θα χρειαστει και καποιος κωδικας. Οσο για το οτι το δωματιο δεν ειναι διαθεσιμο εχεις δικαιο. Θα δω πως θα το κανω γιατι πρεπει να μπορουμε να μπουμε στην φορμα για αλλαγες η νεες κρατησεις. Το θεμα ειναι να ελεγχουμε τις ημερομηνιες. Να εδω μπαινει η VBA Φιλικα Δημητρης |
|
| |||
| |||
|
Δημήτρη Μόλις τώρα είδα τα μηνύματα Σου στέλνω κώδικα σε μια παρόμοια εφαρμογή που κάνω με το δωμάτιο που δεν δέχεται διπλοεγγραφή.Σου στέλνω σε επισύναψη γιατί είναι ώρα που φεύγουν τα παιδιά τώρα απο το σχολείο . Αλέξανδρος |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δημήτρη Διαμόρφωσα την μια φόρμα ώστε να δείχνει ότι το δωμάτιο δεν είναι διαθέσιμοΤην F_DataEntrySub_A Ρίξε μια ματια .Χρειάζεται και το Module που έβαλα.Πρέπει να μπούν στη φόρμα η στο χάρτη και δύο πεδία με ημερομηνίες που να βρίσκει εγγραφές "Από"-"Μέχρι".Σάυτη την φόρμα υπάρχει ο κώδικας απλά δεν πρόλαβα να το κάνω πάω σε δουλειά.Αλλαξα μερικά και πρόσθεσα συνάμα. Φιλικά Αλέξανδρος |
|
| |||
| |||
|
Δημήτρη Συγνώμη δεν έστειλα το συνημένο
|
|
| |||
| |||
| To ειδα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι θελεις να κανεις με την φορμα. Αν θελεις εξηγησε μου λιγο |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Δημήτρη Τίποτα δεν θέλω να κάνω απλά εδω και 2 μήνες είχα ξεκινήσει μια παρόμοια εφαρμογή την άφησα στη μέση και είχα αντιμετωπίσει το ιδιο πρόβλημα με τις διπλοεγγραφές.Σου έστειλα την φόρμα με τον κώδικα που δουλεύει να την δείς .Πως όταν σε μια εγγραφή θέλεις να αλλάξεις την ημερομηνία σου βγαζει το εξής μήνυμα "Για να καταχωρήσεις ημερομηνία πρέπει το πεδίο του δωματίου να είναι κενό"και κάποιες άλλες λειτουργίες. Φιλικά Αλέξανδρος . |
|
| |||
| |||
|
Για δες λιγο την αρχικη φορμα (qrymap1) και πατα στο δωματιο Εκει μπορεις να κανεις και νεες κρατησεις |
|
| |||
| |||
|
Δεν δουλεύει Δημήτρη.Με το που πατάω στο δωμάτιο κολλάει και μένει κλεψύδρα.Να σε ρωτήσω κάτι άλλο .Εάν προσθέσω στις κατηγορίες μία ακόμη "Μεμονωμένος" πχ.Θα μπορώ να έχω και τέταρτη επιλογή χρώματος.Αν ναί πές μου πώς; Αλεξ |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Ερώτηση σχετικά με το Excel! Help! | Νικόλαος Μ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 25-01-16 10:21 |
| Σχετικά με κλείδωμα | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 28-10-15 17:02 |
| [Γενικά] Σχετικά με ημερομηνία | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 09-01-14 12:16 |
| Procedure too large | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 10-12-12 00:08 |
Η ώρα είναι 10:24.

Συγνώμη δεν έστειλα το συνημένο

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο