| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους! Έχω δημιουργήσει μια βάση δεδομένων με συλλογές μετρήσεων από 5 διαφορετικούς ρύπους της ατμόσφαιρας. Προσπαθώ εδώ και μέρες μάταια να δημιουργήσω μια φόρμα, η οποία ανάλογα με την επιλογή του χρήστη (δηλαδή ανάλογα ποιόν ρύπο επιλέγει ο χρήστης) να εμφανίζει ένα γράφημα. Πιο συγκεκριμένα ,τα γραφήματα αντλούν δεδομένα από έναν πίνακα, και εγώ θέλω να αυτοματοποιηθεί η διαδικασία, έτσι ώστε, με την επιλογή του χρήστη( δηλαδή ενός ρύπου από τους 5 ) να εμφανίζεται στην φόρμα και το αντίστοιχο γράφημα. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πάρα πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. ![]() Ίρις |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Προβολή συνδεμένων στοιχείων από δυο πίνακες στη φόρμα | CR88 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 01-11-14 23:15 |
| [ Φόρμες ] ενεργοποιηση ή μη control ανάλογα με τις τιμές άλλου | ras64 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-02-14 00:26 |
| [ Πίνακες ] Προσάρτηση εγγραφής σε πίνακες με στοιχεία από φόρμα. | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-08-13 09:57 |
| Μία φόρμα ...δύο πίνακες | dimnot | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-08-11 20:48 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση αναλογα τις τιμές | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-06-10 17:55 |
Η ώρα είναι 08:08.

Θεματικός Τρόπος