Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Φόρμες ] Φόρμα με γραφήματα ανάλογα με τιμές που επιλέγει ο χρήστης από πινάκες

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 05-03-11, 22:27
Όνομα: Ίρις
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Question Φόρμα με γραφήματα ανάλογα με τιμές που επιλέγει ο χρήστης από πινάκες

Καλησπέρα σε όλους!
Έχω δημιουργήσει μια βάση δεδομένων με συλλογές μετρήσεων από 5 διαφορετικούς ρύπους της ατμόσφαιρας.
Προσπαθώ εδώ και μέρες μάταια να δημιουργήσω μια φόρμα, η οποία ανάλογα με την επιλογή του χρήστη (δηλαδή ανάλογα ποιόν ρύπο επιλέγει ο χρήστης) να εμφανίζει ένα γράφημα.
Πιο συγκεκριμένα ,τα γραφήματα αντλούν δεδομένα από έναν πίνακα, και εγώ θέλω να αυτοματοποιηθεί η διαδικασία, έτσι ώστε, με την επιλογή του χρήστη( δηλαδή ενός ρύπου από τους 5 ) να εμφανίζεται στην φόρμα και το αντίστοιχο γράφημα.
Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Ίρις
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] Προβολή συνδεμένων στοιχείων από δυο πίνακες στη φόρμα CR88 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 15 01-11-14 23:15
[ Φόρμες ] ενεργοποιηση ή μη control ανάλογα με τις τιμές άλλου ras64 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 28-02-14 00:26
[ Πίνακες ] Προσάρτηση εγγραφής σε πίνακες με στοιχεία από φόρμα. parara Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 28-08-13 09:57
Μία φόρμα ...δύο πίνακες dimnot Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 24-08-11 20:48
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση αναλογα τις τιμές manolis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 13-06-10 17:55

Η ώρα είναι 08:08.