Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Φόρμες ] Φόρμα με γραφήματα ανάλογα με τιμές που επιλέγει ο χρήστης από πινάκες

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 08-03-11, 11:47
Όνομα: Ίρις
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Προεπιλογή

Καλημέρα σε όλους.. σας επισυνάπτω ένα αρχείο με όλα μου τα δεδομένα στην ίδια μορφή με αυτήν που μου έστειλε ο χρήστης Meteora , καθώς προσπάθησα να προσαρμόσω το αρχείο ΡΥΠΟΙ στην δικιά μου βάση δεδομένων και δεν μου εμφάνιζε κανένα διάγραμμα..
Έχω πάρει και ένα βοήθημα για την VBA ACCESS και δεν αναφέρει πουθενά τίποτα σχετικό με την χρήση γραφημάτων και την αυτόματη αλλαγή του ανάλογα με τα δεδομένα που βάζει ο χρήστης και επιλέγει
Φιλικά Ίρις
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip ΒΔ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.zip (465,1 KB, 13 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] Προβολή συνδεμένων στοιχείων από δυο πίνακες στη φόρμα CR88 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 15 01-11-14 23:15
[ Φόρμες ] ενεργοποιηση ή μη control ανάλογα με τις τιμές άλλου ras64 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 28-02-14 00:26
[ Πίνακες ] Προσάρτηση εγγραφής σε πίνακες με στοιχεία από φόρμα. parara Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 28-08-13 09:57
Μία φόρμα ...δύο πίνακες dimnot Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 24-08-11 20:48
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση αναλογα τις τιμές manolis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 13-06-10 17:55

Η ώρα είναι 16:04.