Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Φόρμες ] Φόρμα με γραφήματα ανάλογα με τιμές που επιλέγει ο χρήστης από πινάκες

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 05-03-11, 22:27
Όνομα: Ίρις
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Question Φόρμα με γραφήματα ανάλογα με τιμές που επιλέγει ο χρήστης από πινάκες

Καλησπέρα σε όλους!
Έχω δημιουργήσει μια βάση δεδομένων με συλλογές μετρήσεων από 5 διαφορετικούς ρύπους της ατμόσφαιρας.
Προσπαθώ εδώ και μέρες μάταια να δημιουργήσω μια φόρμα, η οποία ανάλογα με την επιλογή του χρήστη (δηλαδή ανάλογα ποιόν ρύπο επιλέγει ο χρήστης) να εμφανίζει ένα γράφημα.
Πιο συγκεκριμένα ,τα γραφήματα αντλούν δεδομένα από έναν πίνακα, και εγώ θέλω να αυτοματοποιηθεί η διαδικασία, έτσι ώστε, με την επιλογή του χρήστη( δηλαδή ενός ρύπου από τους 5 ) να εμφανίζεται στην φόρμα και το αντίστοιχο γράφημα.
Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Ίρις
Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] Προβολή συνδεμένων στοιχείων από δυο πίνακες στη φόρμα CR88 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 15 01-11-14 23:15
[ Φόρμες ] ενεργοποιηση ή μη control ανάλογα με τις τιμές άλλου ras64 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 28-02-14 00:26
[ Πίνακες ] Προσάρτηση εγγραφής σε πίνακες με στοιχεία από φόρμα. parara Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 28-08-13 09:57
Μία φόρμα ...δύο πίνακες dimnot Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 24-08-11 20:48
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση αναλογα τις τιμές manolis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 13-06-10 17:55

Η ώρα είναι 16:16.