| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους, το ξέρω ότι ακούγεται υπερβολικό αλλά θα σας εξηγήσω και πιστεύω πως θα με καταλάβετε. Κάθε μήνα γίνονται κάποιες εργασίες - ποσά (περίπου 100). Θα πρέπει λοιπόν να επισυνάπτω πίσω από την πιστοποίηση - αρχικό ποσό τις επιμέρους εργασίες και να συμφωνώ στο σύνολο μόνο με απόκλιση ολίγων λεπτών. Αυτό το κάνω κάθε φορά χειροκίνητα και έλεγα μπας και το γλυτώσω. ![]() Όπως καταλαβαίνετε Θανάση, Γιώργο και Ανδρέα ....... έχω πρόβλημα........ Φιλικά, Μάρω |
|
| |
| Παράθεση:
![]() Δηλαδή το αρχικό ποσό δεν έχει σχέσει με τις εργασίες ? Γίνονται εργασίες χωρίς να υπάρχουν χρήματα ? πιστοποίηση = ??? Συγχωρέστε μου την άγνοια. |
|
| |||
| |||
|
Δυστυχώς Θανάση μου δεν μπορώ να στο εξηγήσω διαφορετικά για να το καταλάβεις. Δεν έχω τον τρόπο. Δέξου μόνο ότι έτσι έχουν τα δεδομένα 100 αριθμοί (περίπου) που με τον αντίστοιχο συνδυασμό θα μας δίνουν σαν αποτέλεσμα το ποσό που θα ορίζω εγώ. Φιλικά, Μάρω |
![]() |
| Ετικέτες |
| recursion, vba |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Άθροιση ποσότητας ανά κωδικό. | nikosjc | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 02-04-14 13:36 |
| [ Συναρτήσεις ] ΑΘΡΟΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ | vangelis67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-11-11 15:58 |
| [Συναρτήσεις] ΑΘΡΟΙΣΗ ΣΤΟ EXCEL | alatis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-10-11 15:46 |
| [Γενικά] Ευρεση και αθροιση δεδομένων | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-05-11 17:05 |
| [Γενικά] αθροιση | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 11-01-11 05:17 |
Η ώρα είναι 12:59.

Υβριδικός τρόπος