| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα σε όλους! Δείτε το συνημμένο παράδειγμα παρακάτω για αρχή. Θεωρητικά μπορεί να συνδυάζει 1000 νούμερα και νομίζω ότι είναι αρκετά γρήγορο. Έχει ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης αλλά κι έτσι που είναι λειτουργεί ικανοποιητικά. Τα λέμε... καλό ξημέρωμα! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 18-12-10 στις 08:38. Αιτία: Μικροβελτιώσεις στο συνημμένο |
|
| |
| Παράθεση:
Πολύ καλό !!! ΜΠΡΑΒΟ Τάσο. Θα πρότεινα να το ανεβάσεις στα χρήσιμα. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στην παρέα Φίλε Θανάση ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με το Solver και τις δοκιμές, που έκανες. Πίστευα ότι είναι κομμένο και ραμμένο για το πρόβλημα της Μάρως. Φαίνεται όμως ότι ήμουν υπερβολικά αισιόδοξος. Αγαπητέ Αλέξανδρε θα με ενδιέφερε να δω την προσέγγισή σου ( έτσω με εικονικά δεδομένα) και πιστεύω σ’ αυτό να συμφωνούν και οι υπόλοιποι. Τάσο μου χτύπησες την κατάλληλη στιγμή. Είχα αρχίσει να προσαρμόζω, στο ζητούμενο, τη λύση για τη βέλτιστη κοπή, που έχει πολλούς περιορισμούς και ευτυχώς με πρόλαβες. Ένα μεγάλο μπράβο και από μένα .Αγαπητή Μάρω συνέχισε να βάζεις δύσκολα και να μας προβληματίζεις. Γιώργος |
![]() |
| Ετικέτες |
| recursion, vba |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Άθροιση ποσότητας ανά κωδικό. | nikosjc | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 02-04-14 13:36 |
| [ Συναρτήσεις ] ΑΘΡΟΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ | vangelis67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-11-11 15:58 |
| [Συναρτήσεις] ΑΘΡΟΙΣΗ ΣΤΟ EXCEL | alatis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-10-11 15:46 |
| [Γενικά] Ευρεση και αθροιση δεδομένων | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-05-11 17:05 |
| [Γενικά] αθροιση | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 11-01-11 05:17 |
Η ώρα είναι 14:48.

.
Υβριδικός τρόπος