| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Θανάση καλησπέρα, είμαι σίγουρη πως δεν υπάρχει λύση. Όσα μου πρότεινες τα έχω ήδη κάνει. Για να με σου το δώσω να με καταλάβεις.... Έχω κάνει απόκρυψη 3 στήλες τις οποίες δεν θέλω να επανεμφανίζονται. Παράλληλα όμως θέλω να έχω τη δυνατότητα να διαγράφω γραμμές. Αν κλειδώσω της στήλες δεν με αφήνει να διαγράψω τις γραμμές (γιατί πολύ απλά έχουν κοινά κελιά). Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για το χρόνο σου και εσένα και τον φίλο Τάσο. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη. Φιλικά, Μάρω |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Προστασία στηλών σε excel 07 | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-12-16 23:31 |
| [Συναρτήσεις] επιλογη στηλων απο συνολο στηλων και αυτοματη αντιγραφη δεδομενων | Quenya | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-09-15 14:32 |
| [ Ερωτήματα ] Εκτύπωση γραμμών και στηλών | apal | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 06-06-15 17:00 |
| [Μορφοποίηση] Προστασία φύλλου από διαγραφή | Gogosbmx | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-06-14 19:54 |
| ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΒΑΣΗΣ | babiniotis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-06-09 15:58 |
Η ώρα είναι 21:48.

Θεματικός Τρόπος