| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στην παρέα! Τελικά, δεν υπάρχει περίπτωση σ αυτό το φόρουμ να μείνει κάποια ερώτηση αναπάντητη! Τάσο, μου έλυσες τα χέρια! Χρησιμοποίησα και τους 2 κώδικες που μου υπέδειξες. Τον πρώτο CheckSheetInXLFiles_xl4Macro() για τα μη προστατευμένα αρχεία (από το όνομα τους μπόρεσα να τα διαχωρήσω) και τον δεύτερο CheckSheetInXLFiles() για τα προστατευμένα! Χρησιμοποίησα και το Worksheet_BeforeDoubleClick() κι έτσι με διπλό κλικ στο κελί μου ανοίγει το αντίστοιχο αρχείο. Να είσαι καλά! Σε υπέρευχαριστώ! Με εκτίμησηΧάρης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΡΧΕΙΑ EXCEL | gaz_manos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-01-15 15:32 |
| [Γενικά] Πρόβλημα στο άνοιγμα ενός φύλλου | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 11-01-15 10:47 |
| [ Συναρτήσεις ] Έλεγχος τιμών ενός πεδίου | giorgos_ad | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-09-14 21:48 |
| [Συναρτήσεις] Ενημέρωση μιας λίστας από μια άλλη λίστα ενός άλλου φύλλου εργασίας | labpanag | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-12-12 16:14 |
| Έλεγχος των πεδίων ενός πίνακα | stavros | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 02-12-09 11:51 |
Η ώρα είναι 08:01.

Θεματικός Τρόπος