| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας. Σας παραθέτω ένα φύλλο το οποίο το έφτιαξα με το χέρι και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργηθεί με το εξέλ εξ' ολοκλήρου. Θα σας περιγράψω ακριβώς το φύλλο για να καταλάβετε. Εχει έναν αριθμό αγώνων (101-102-103-104-105-106) και έχω θέσει κάποια κριτήρια και λέω το εξής από τους αγώνες 101-102-103 θέλω να έρθουν τουλάχιστον 2 άσσοι αν όχι τρείς ή αν δεν έρθουν τρεις άσσοι να έρθει ένα Χ. Στους υπολοιπους τρείς αγώνες θέλω να μου έρθουν είτε τρεις άσσοι , είτε δύο άσσοι και ένα Χ είτε δύο άσσοι και ένα διπλό. Αυτη η φιλοσοφία μας δημιουργεί 28 διαφορετικούς συνδυασμούς στηλών οι οποίες είναι με κίτρινο χρώμα. Ακριβως δίπλα από το κιτρινο χρώμα έχει μία στήλη με πράσινο χρώμα όπου είναι οι αποδόσεις. του κάθε συνδυασμού ενώ στο τέλος της κάθε στήλης αποδόσεων προκύπτει το γινόμενο της. Κάτω από την ανάπτυξη είναι ενας υπολογισμός οποίος ανάλογα με την απόδοση της στήλης και τα λεφτά που θέλουμε να ποντάρουμε συνολικά σε όλους τους συνδυασμούς σου λέει πόσο πρέπει να ποντάρεις στην κάθε στήλη ώστε να πάρεις το ίδιο κέρδος με όποια στήλη κερδίσεις αν κερδίσεις. Αυτά όλα μπορεί να κάνει το εξέλ μόνο του; Δηλαδή να του θέτω με κάποια φόρμουλα τους όρους, τις αποδόσεις και να μου βγάζει τους συνδυασμούς που προκύπτουν όπως τους έχω εγώ με τις αποδόσεις διπλα; Είναι εφικτό κάτι τέτοιο και φυσικά να κάνει και το dutching που γίνεται λίγο πιο κάτω. Αν δεν σας κάνει κόπο δείτε το λίγο το φύλλο που έχω κάνει και πείτε μου σας παρακαλώ πολύ. Σας ευχαριστω |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Δημιουργία Φύλλου εργασιας με υπολογισμό | Gladi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 29 | 16-12-20 11:40 |
| [Γενικά] Δημιουργία Φύλλου | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 01-10-14 12:03 |
| [VBA] Δημιουργία Φύλλου Εργασίας με κώδικα | othonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-05-13 07:14 |
| [VBA] Δημιουργία Μορφοποιημένου Φύλλου Εργασίας με κώδικα | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 03-06-11 14:29 |
| [VBA] Δημιουργία νέου φύλλου | Lokos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-03-10 09:42 |
Η ώρα είναι 09:31.

Θεματικός Τρόπος