| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα παιδιά, Έχει πέσει καλοκαιρινή δουλειά... Θα ήθελα τη βοήθειά σας με κάποια αντιστοίχιση. Κάτι δεν κάνω σωστά με τη VLOOKUP και δεν μου βγάζει αυτό που θέλω. Επισυνάπτω ένα excel... Φύλλο ΟΝΕΤ: Στη στήλη Α υπάρχει ο αντίστοιχος κωδικός στη στήλη C. Φύλλο ESCO: στη στήλη Ε υπάρχει ο αντίστοιχος κωδικός στη στήλη C στο φύλλο ONET. Εγώ θέλω στο φύλλο ESCO, στη στήλη G να συμπληρωθούν τα στοιχεία της στήλης Α από το φύλλο ΟΝΕΤ. Ευχαριστώ πολύ Αγγελική |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Αποστολή Δεδομένων σε άλλο φύλλο | jim1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 12-05-22 14:21 |
| [Γενικά] Αναφορα κελιου απο άλλο φυλλο | comsup | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 28-03-22 20:20 |
| [Excel07] Αντιστοίχηση από άλλο φύλλο από 2 στήλες | aggelaki83 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-01-21 22:22 |
| [Συναρτήσεις] Επιλογή δεδομένων από ένα φύλλο και εμφάνισή τους σε άλλο φύλλο του Excel | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-02-20 10:20 |
| [VBA] Αντιγραφη σε αλλο φύλλο προβλημα | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 05-04-19 11:20 |
Η ώρα είναι 08:21.

Θεματικός Τρόπος