| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας. Θα χρειαστώ την βοήθεια σας για ακόμα μια φορά. Στο φύλλο1 και σε μια περιοχή (δείτε συνημμένο αρχείο) έχω δεδομένα σε κάθετη μορφή. Τι χρειάζομαι! Με επιλεγμένη περιοχή πατώντας το πληκτρο + , αυτά τα δεδομένα να μεταφέρονται στο φύλλο 2 σε συγκεκριμένη περιοχή και διάταξη. Το αρχείο που ανέβηκε είναι πολύ κατατοπιστικό. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Δημήτρη, κάνε δοκιμές στο συνημμένο. Υ.Γ Από περιέργεια τι εξυπηρετούν αυτά τα θέματα; Πρόσθεσα στο συνημμένο κώδικα διαχείρισης λαθών |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Κ.Γιώργο. Να σας ευχαριστήσω προφανώς για μια ακόμη φορά. Με μπερδέυει λίγο το πλήκτρο γιατί δεν το έχω συναντήσει ξανά.Στο φύλλο που εργάζομαι θα δημιουργούσα όπως κάνω πάντα ένα πλήκρο και θα έκανα αντιστοίχηση μακροεντολής. Τώρα αυτό είναι κατι άλλο , σωστά; Πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό; Τα φώτα σας..... Και για να σας λύσω την απορία σχετικά με το "τι εξυπηρετούν όλα αυτά;" Στην εργασία που βρίσκομαι έχω βρεί ένα παλαιότερο αρχείο που δουλεύαν οι συνάδελφοι και προσπαθώ με "μπαλώματα" να βρώ κάποια άκρη. Δεν είναι εφικτό πάντα, αλλά το παλεύω. Όταν κάτι δεν είναι σωστά δομημένο από την αρχή....... Απλά και επειδή η επιχείρηση δεν μου ανήκει και δεν μπορώ να κάνω πολλά.. τουλάχιστο προσπαθώ να βοηθήσω με τα λίγα δικά μου & με τα ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. "" Πάντως κ.Γιωργο θαυμάζω τον τρόπο που γράφετε κώδικα.Αν και δεν καταλαβαίνω πολλά σίγουρα βλέπω την αρτιότητα του κειμένου σας . Τι να σας πώ.ΜΑΚΆΡΙ να μπορούσα και εγώ κάποια στιγμη να γράψω το 1/100 από όλα αυτά. Και κάτι τελευταίο σχετικά με τις βοήθειες που παίρνω είτε απο εσάς ειτε απο άλλους φίλους.Πάντα προσπαθώ να καταλάβω αυτά που μου γράφετε σε κώδικα ,τι είναι που πηγαίνει;γιατί έτσι και όχι αλλιώς;(αποσπασματικά βεβαια και με λίγη βοήθεια απο ιντερνετ) αλλά το προσπαθώ. Να μη κουράζω άλλο. Μόνο μια διευκρίνηση σχετικά με το πλήκτρο και είμαι ΟΚ! |
|
| |||
| |||
|
Στο συνημμένο φαίνεται η προέλευση του κουμπιού. Ο κώδικας εκτελείται με το πάτημά του (συμβάν κλικ) και είναι γραμμένος στο φύλλο που έχει το κουμπί. Η ρύθμιση των ιδιοτήτων γίνεται σε κατάσταση σχεδίασης. Όταν τελειώσουμε με τις ρυθμίσεις απενεργοποιούμε την κατάσταση σχεδάσης. |
|
| |||
| |||
|
Θα το δώ επισταμένως κάποια στιγμή μετά τη δουλειά. Σας ευχαριστώ για όλα αγαπητέ μου. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Επιλογή δεδομένων από ένα φύλλο και εμφάνισή τους σε άλλο φύλλο του Excel | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-02-20 10:20 |
| [Excel07] Μεταφορά δεδομένων από ένα φύλλο σε άλλο με προϋποθέσεις | agrbita | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 15-01-17 21:33 |
| [VBA] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-10-16 11:43 |
| [Excel07] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-09-14 13:17 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 01-11-11 07:21 |
Η ώρα είναι 20:42.

Υβριδικός τρόπος