| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα, Νίκο, σε συνέχεια του μηνύματος του Τάσου, παραθέτω και ένα παράδειγμα κώδικα: Κώδικας: Sub APO8HKEYSH()
Dim MyPath As String
MyPath = CreateObject("WScript.Shell").SpecialFolders("Desktop") & Application.PathSeparator
ActiveWorkbook.SaveCopyAs MyPath & _
"Αρχείο\Το βιβλίο μου 2024 (Για αρχείο).xlsm"
ActiveWorkbook.SaveAs MyPath & _
"Το βιβλίο μου 2025.xlsm"
End Sub
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα! Τάσο σε ευχαριστώ πολύ για τος αναλυτικές και κατανοητές πληροφορίες! Χρήστο σε ευχαριστώ κι εσένα για την πρόταση που δίνεις, θα την δοκιμάσω και θα επανέλθω! Μια λεπτομέρεια μόνο γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη, στο παράδειγμα που δίνεις, κατά την λειτουργία του SaveCopyAs θα πρέπει ο φάκελος Αρχείο να υπάρχει ήδη στην επιφάνεια σωστά; |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Πώς εμποδίζουμε την αποθήκευση αρχείου Excel | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 19-02-22 20:57 |
| [VBA] αποθήκευση ως pdf | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 22-12-20 19:06 |
| [Γενικά] Αποθήκευση αρχείου | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 13-02-20 16:29 |
| [VBA] Δημιουργία αρχείου για την αποθήκευση συγκεντρωτικών φακελων | agrbita | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 25-09-18 11:05 |
| [Εκτύπωση] Εκτύπωση με αποθήκευση? | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 25 | 08-10-15 15:20 |
Η ώρα είναι 09:18.

Υβριδικός τρόπος