Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Απόδοση στοιχείων μόνο για έναν μηνα

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 04-04-24, 11:51
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Απόδοση στοιχείων μόνο για έναν μηνα

Καλημέρα, σε ένα βιβλίο έχω στην περιοχή Β2:Β17 καταχωρημένους μήνες ονομαστικά (πχ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ), στην C2:C17 ημερομηνιες (πχ 14/3) και στην D2:D17 διαφορετικούς αριθμους που ομως καταχωρούνται περισσότερες από μια φορά.
Εάν στο κελί F2 έχω ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ και στο κελί G2 εναν αριθμό από όσους υπάρχουν στην D2;D17, πως μπορώ να έχω όλες τις ημερομηνίες που καταχωρηθηκε μέσα στον Ιανουάριο;

Ζήτω συγνώμη που δεν ανεβάζω βιβλίο, δεν έχω πρόσβαση από τον υπολογιστή στο Ίντερνετ αυτή την στιγμή.
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Ότι περιέχουν οι 4 Πίνακες, να είναι στον έναν Πίνακα christakos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 27-08-22 18:03
[Γενικά] Αρχεία από πολλούς φακέλους σε έναν ataskin Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 04-12-21 15:33
[Συναρτήσεις] Μεταφορά ποσών από μήνα σε μήνα dimitrisp Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 10-11-18 18:27
Μείωση - αύξηση τιμής σε εναν πίνακα tsakan Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 09-12-17 23:16

Η ώρα είναι 21:38.