| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, σε ένα βιβλίο έχω στην περιοχή Β2:Β17 καταχωρημένους μήνες ονομαστικά (πχ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ), στην C2:C17 ημερομηνιες (πχ 14/3) και στην D2:D17 διαφορετικούς αριθμους που ομως καταχωρούνται περισσότερες από μια φορά. Εάν στο κελί F2 έχω ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ και στο κελί G2 εναν αριθμό από όσους υπάρχουν στην D2;D17, πως μπορώ να έχω όλες τις ημερομηνίες που καταχωρηθηκε μέσα στον Ιανουάριο; Ζήτω συγνώμη που δεν ανεβάζω βιβλίο, δεν έχω πρόσβαση από τον υπολογιστή στο Ίντερνετ αυτή την στιγμή. Ευχαριστώ προκαταβολικά |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Ότι περιέχουν οι 4 Πίνακες, να είναι στον έναν Πίνακα | christakos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-08-22 18:03 |
| [Γενικά] Αρχεία από πολλούς φακέλους σε έναν | ataskin | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 04-12-21 15:33 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά ποσών από μήνα σε μήνα | dimitrisp | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-11-18 18:27 |
| Μείωση - αύξηση τιμής σε εναν πίνακα | tsakan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-12-17 23:16 |
Η ώρα είναι 21:38.

Θεματικός Τρόπος