![]() |
Απόδοση στοιχείων μόνο για έναν μηνα Καλημέρα, σε ένα βιβλίο έχω στην περιοχή Β2:Β17 καταχωρημένους μήνες ονομαστικά (πχ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ), στην C2:C17 ημερομηνιες (πχ 14/3) και στην D2:D17 διαφορετικούς αριθμους που ομως καταχωρούνται περισσότερες από μια φορά. Εάν στο κελί F2 έχω ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ και στο κελί G2 εναν αριθμό από όσους υπάρχουν στην D2;D17, πως μπορώ να έχω όλες τις ημερομηνίες που καταχωρηθηκε μέσα στον Ιανουάριο; Ζήτω συγνώμη που δεν ανεβάζω βιβλίο, δεν έχω πρόσβαση από τον υπολογιστή στο Ίντερνετ αυτή την στιγμή. Ευχαριστώ προκαταβολικά |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Νίκο, Ελπίζω το συνημμένο αρχείο να σε καλύπτει. Η στήλη Α είναι απλά βοηθητική για τους τύπους (μετράει το πλήθος εμφάνισης κάθε μήνα). Στο F2 γράφεις το μήνα και στη στήλη Η εμφανίζονται οι ημερομηνίες του Ιανουαρίου. Ο αριθμός, αν κατάλαβα σωστά, δε συμμετέχει κάπου στην αναζήτηση. |
Αυτό που χρειάζομαι Χρήστο είναι, σε μια περιοχή να μου εμφανίζει όλες τις ημερομηνίες όπου έχει καταχωρηθεί ο αριθμός του G2, αλλα μόνο στον μήνα του F2. Σε ευχαριστω |
Τελικά συμμετέχει και ο αριθμός στην αναζήτηση. Στο Α2 γράψε τον τύπο: =$B2&$D2&COUNTIFS($B$1:B2;$B2;$D$1:D2;$D2) και σύρε τον και στα υπόλοιπα κελιά της στήλης. Όμοια και στο Η2: =IFERROR(INDEX($C$2:$C$17;MATCH($F$2&$G$2&ROW()-1;$A$2:$A$17;0));"") |
Χρήστο καλησπέρα, μόλις προσάρμοσα τις συναρτήσεις σου στο βιβλίο μου και είναι ότι ακριβώς χρειαζόμουν. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σου. Καλή συνέχεια |
| Η ώρα είναι 23:19. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.