| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας και καλή χρονιά με υγεία! Στο συνημμένο, θα μπορούσε η στήλη δεξιά από τους αριθμούς, να μου δίνει τα γράμματα από κάθε στήλη, και όταν ο αριθμός στην δεξιά στήλη δεν υπάρχει στα αριστερά κάτω από κάποιο γράμμα, να με ειδοποιεί; Έχω παράδειγμα ώστε να γίνει κατανοητό. Σας ευχαριστώ |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα και Καλή χρονιά με υγεία Νίκο, Θεωρώντας πως οι αριθμοί εμφανίζονται μονάχα μία φορά στο εύρος αναζήτησης, δοκίμασε στο Κ6 αν σε καλύπτει ο παρακάτω τύπος: Κώδικας: =INDEX($A$5:$G$5;;MIN(IF($A$6:$G$7=J6;COLUMN(A:G)))) Όταν δε βρεθεί ο αριθμός, επιστρέφει την τιμή του Α5.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Χρήστο σε ευχαριστώ για τις ευχές! Πολύ σωστά θεώρησες και ακριβώς αυτό ψάχνω να αποφύγω! Να μην μου δίνει την τιμή του Α5 όταν εισάγω αριθμό που δεν υπάρχει στις μαζεμένες στήλες. Μάλλον δεν θα υπάρχει τρόπος! |
|
| ||||
| ||||
|
Επειδή δε γνωρίζω τη δομή του αρχείου, πιστεύω πως η γραμμή με τα γράμματα είναι οι επικεφαλίδες. Επιστρέφοντας την τιμή του Α5 σημαίνει ότι γράψεις σ' αυτό το κελί, θα εμφανιστεί ως αποτέλεσμα του τύπου. Δηλαδή αν στο Α5 γράψεις "Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!", όταν δε βρεθεί ο αριθμός, θα δεις αυτό ως αποτέλεσμα. Αυτό σε καλύπτει;
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Χρήστο! Ως διά μαγείας η απάντησή σου μου έδωσε την λύση χωρίς να παιδεύομαι άλλο! Πρόσθεσα μια στήλη αριστερά με τίτλο ΣΦΑΛΜΑ ΑΡΙΘΜΟΥ και όλα λύθηκαν |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Ειδοποίηση λήξης συμβολαίου | AvZoDj | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 13-11-21 18:04 |
| [Μορφοποίηση] Επισημανση-ενημερωση-ειδοποιηση για ιδια τιμη | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 06-11-21 15:20 |
| [Γενικά] Ειδοποίηση όταν φτάσει η ημερομηνία | Βασίλης Κ. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 30 | 01-10-21 09:18 |
| Ειδοποίηση λήξης σε φόρμα | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-01-13 18:07 |
| [VBA] Ειδοποίηση για την εισαγωγή όνομα επικεφαλίδας | devcon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-11-11 06:23 |
Η ώρα είναι 20:48.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο