| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Εγώ πάντως βλέπω την ίδια συνάρτηση και στα τρία κελιά δηλαδή ότι γράφει στο Ν με την κατάληξη N15 τα ίδια γράφει και στο v & w
|
|
| ||||
| ||||
|
Ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο τύπος λειτουργεί κανονικά. Έβαλα τιμή στο W15 και κοκκινίζει για 18/03/2024.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Χρήστο καλημέρα και σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά Σου ανεβάζω αυτό το το excel και θέλω να μου βγάζει της αργίες έβαλα τον κώδικα όπως το είχες φτιάξει σε αλλο ecxel αλλά δεν μου δουλεύει μου βγάζει τα σαββατοκύριακα αλλά δεν μου βγάζει της αργίες |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Κώστα, Θέλουν λίγο προεργασία οι τύποι, όταν τους μεταφέρεις σε άλλο φύλλο. Δοκίμασε το συνημμένο αν είναι εντάξει. Ονόμασα το L4 "ΕΤΟΣ", οπότε όλοι οι τύποι με ημερομηνία πρέπει να αναφέρονται στο "ΕΤΟΣ". Ονόματα την περιοχή Ι6:Ι37 "ΑΡΓΙΕΣ" για μεγαλύτερη ευκολία στους τύπους.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
ευχαριστω πολυ!!!!!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Φίλτρο και αντιγραφή σε άλλο φύλλο | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-11-21 19:37 |
| [Συναρτήσεις] Αντιγραφή γραμμών σε άλλο φύλλο | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-05-20 11:46 |
| [VBA] Αντιγραφη σε αλλο φύλλο προβλημα | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 05-04-19 11:20 |
| [VBA] Αντιγραφή κελιού σε άλλο φύλλο υπό προϋπόθεση | jose | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-05-18 09:46 |
| [Γενικά] Αντιγραφή από ένα φύλλο Excel σε άλλο | kallias79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-01-14 11:46 |
Η ώρα είναι 06:05.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο