| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα φίλοι μου, Έχω συνεργείο αυτοκινήτων και κάθε μήνα κάνω απογραφή των ανταλλακτικών που έχω χρησιμοποιήσει. Έχω ένα αρχείο του excel με αριθμό εγγραφής κάθε οχήματος που επισκευάζω και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιώ. Ωστόσο θέλω να μπορώ κάθε μήνα να βλέπω το σύνολο ανταλλακτικών που έχω χρησιμοποιήσει ώστε να τα αφαιρώ από την αποθήκη μου. Μπορώ να καταφέρω κάτι τέτοιο μέσω του excel και πως μπορώ να το φτιάξω να δουλεύει; |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα και Χρόνια πολλά με υγεία Αστέριε, Θα πρότεινα να ανέβαζες ένα δείγμα του αρχείου σου ώστε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και να μπορούμε να κάνουμε τις ανάλογες προτάσεις. Σίγουρα πάντως μπορεί να γίνει με Excel σε αρκετά ικανοποοητικό βαθμό.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Κλείσιμο αρχείων excel | giannis1234 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 16-04-20 10:58 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά ποσών από μήνα σε μήνα | dimitrisp | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-11-18 18:27 |
| Χρέωση εργασιών σε υπαλλήλους κυκλικά. | dim.konst | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-07-15 07:34 |
| Έλεγχος προόδου εργασιών ανα χρήστη σε μια βαση δεδομένων | karajohnys | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-01-15 22:55 |
Η ώρα είναι 02:46.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο