| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει δυνατότητα όταν ανοίγω το αρχείο να εμφανίζετε η φόρμα για να κάνω κάνω νέα καταχώρηση ή αναζήτηση? Αν είναι με χρήση visual basic, παρακαλώ αν μπορείτε να μου το φτιάξετε στο ήδη ανεβασμένο αρχείο. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Πιστεύω ότι, αντί να μπλέκουμε με κώδικα (VBA), το καλύτερο είναι να προσθέσουμε στη γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης και το κουμπί που ανοίγει τη φόρμα δεδομένων. Λεπτομέρειες στο συνημμένο. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Γιώργο. Έτσι το έχω κ γω , αλλά πρέπει κάθε φορά να επιλέγω τα κελια που θέλω κ μετά το κουμπί της φόρμας. Χρονοβόρο...για μένα.. Αν πέσει κάτι στα χέρια σου με vb (που να ανοίγει αυτόματα) ειδοποίησέ με.. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Ο κώδικας που πρόσθεσα στο συνημμένο: 1) Ανοίγει τη φόρμα δεδομένων, όταν ανοίγει το βιβλίο. 2) Επίσης την ανοίγει πατώντας και το συνδυασμό πλήκτρων Ctrl+m (πληκτρολόγιο στα ENG) |
|
| |||
| |||
|
Να σαι καλά κ. Γιώργο. Όλα ρολόι.. Ελπίζω να δουλεύει αν προσθέσω κ άλλα κελιά (εκτός απο τα 4 πρώτα) αλλά και να μην δουλέψει πάλι ευχαριστημένος θα μαι!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Άνοιγμα Φόρμας | asamios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-04-17 11:04 |
| [ Φόρμες ] Άνοιγμα Φόρμας ή Έκθεσης | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-04-14 18:52 |
| [Γενικά] Να επιλεγεί και να διαβάζει αυτόματα από δύο άλλα διαφορετικά κελιά Excel 2013 | yannissails | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-12-13 18:08 |
| [VBA] Κωδικας VBA για άνοιγμα φόρμας | ΘΟΔΩΡΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-02-12 23:37 |
| Άνοιγμα φόρμας με F5 | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-04-10 17:05 |
Η ώρα είναι 19:10.

Υβριδικός τρόπος