![]() |
Αυτόματα άνοιγμα φόρμας στο excel 1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει δυνατότητα όταν ανοίγω το αρχείο να εμφανίζετε η φόρμα για να κάνω κάνω νέα καταχώρηση ή αναζήτηση? Αν είναι με χρήση visual basic, παρακαλώ αν μπορείτε να μου το φτιάξετε στο ήδη ανεβασμένο αρχείο. Ευχαριστώ. |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Πιστεύω ότι, αντί να μπλέκουμε με κώδικα (VBA), το καλύτερο είναι να προσθέσουμε στη γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης και το κουμπί που ανοίγει τη φόρμα δεδομένων. Λεπτομέρειες στο συνημμένο. |
Καλησπέρα Γιώργο. Έτσι το έχω κ γω , αλλά πρέπει κάθε φορά να επιλέγω τα κελια που θέλω κ μετά το κουμπί της φόρμας. Χρονοβόρο...για μένα.. Αν πέσει κάτι στα χέρια σου με vb (που να ανοίγει αυτόματα) ειδοποίησέ με.. Ευχαριστώ. |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα Ο κώδικας που πρόσθεσα στο συνημμένο: 1) Ανοίγει τη φόρμα δεδομένων, όταν ανοίγει το βιβλίο. 2) Επίσης την ανοίγει πατώντας και το συνδυασμό πλήκτρων Ctrl+m (πληκτρολόγιο στα ENG) |
Να σαι καλά κ. Γιώργο. Όλα ρολόι.. Ελπίζω να δουλεύει αν προσθέσω κ άλλα κελιά (εκτός απο τα 4 πρώτα) αλλά και να μην δουλέψει πάλι ευχαριστημένος θα μαι! |
| Η ώρα είναι 19:09. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.